Головна Новини Суспільство події Автозаки, спецтехніка: чому поліція посилила заходи безпеки у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Автозаки, спецтехніка: чому поліція посилила заходи безпеки у Києві

1 грудня у центрі Києва заплановано проведення масових акцій. Через що підрозділи столичної поліції спільно з військовослужбовцями Нацгвардії заступили на посилене чергування

1 грудня 2021, 10:35 comments3519
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 1 грудня, у центральній частині Києва мають пройти масові акції. Через це підрозділи столичної поліції спільно з військовослужбовцями Нацгвардії заступили на посилене чергування. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на прес-центр МВС.

Автозаки, спецтехніка: чому поліція посилила заходи безпеки у Києві

Поліція. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, щоб уникнути порушення законодавства, правоохоронні органи посилили заходи безпеки. Особлива увага була приділена тим місцям, де мають відбуватися акції із залученням великої кількості людей.

Коментуючи інформацію, політолог Андрій Смолій зазначив у себе у Facebook, абсолютно весь центр Києва сьогодні перекритий. Усі підходи до Верховної Ради заблоковано.

"Київ забарикадований не "державним переворотом", а владою Зеленського. До речі, за повідомленнями людей біля державної резиденції Зеленського аналогічно. Автозаки, техніка та "космонавти". Те, що зараз відбувається у Києві – просто якесь повернення до 1 грудня 2013 року, коли все було заблоковано, а людей били та заарештовували. Сьогодні весь центр зачинено для автотранспорту. Проїхати неможливо. Це вже не просто жах. Це агонія. Це і побудова авторитарної держави", – вважає експерт.

Політичний експерт Валерій Клочок вважає, що історія нічому не навчила чинну владу. 8 років тому цього дня в урядовому кварталі також було дуже багато спецтехніки та правоохоронців. Про це Валерій Клочок написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" — послання Зеленського до Ради: що нардепам та виборцям важливо почути від президента України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини