Головна Новини Суспільство події Автомобіль на фронт: український бізнесмен Павло Барбул підтримує ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобіль на фронт: український бізнесмен Павло Барбул підтримує ЗСУ

Не словом, а ділом: Павло Барбул знову йде на допомогу українським захисникам

1 серпня 2024, 12:32
Поділіться публікацією:

В Україні вже понад два роки триває повномасштабна війна. За цей період більшість громадян зробили внесок в армію, зробивши донати чи надавши іншу допомогу ЗСУ. Допомагають нищити ворога і благодійні фонди та меценати.

Автомобіль на фронт: український бізнесмен Павло Барбул підтримує ЗСУ

Український підприємець продає автомобіль для допомоги ЗСУ

Відомий український підприємець і волонтер Павло Барбул оголосив про продаж свого автомобіля, щоб зібрати кошти для підтримки Збройних Сил України. Барбул, віце-президент благодійного фонду SaveHome та представник кількох міжнародних оборонних корпорацій, з 2015 року активно допомагає українським військовим.

"Я вирішив продати свій автомобіль, щоб допомогти нашим захисникам, – написав Барбул у Facebook. – Це лише мала частка того, що я можу зробити, але я вірю, що кожна гривня важлива. ЗСУ потребують нашої підтримки, і ми не повинні зупинятися".

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну підприємець не припиняє свою волонтерську діяльність. Він закуповує для військових необхідні речі, організовує збір коштів та гуманітарної допомоги, а також допомагає у зміцненні обороноздатності багатьом підрозділам та військовим частинам ЗСУ. З 2017 році почав поставляти в Україну західне детальне озброєння.

"Наші захисники – це герої, які ризикують своїм життям за наше майбутнє, – каже Барбул. – Ми повинні робити все можливе, щоб їм допомогти. Їхня перемога – це наша перемога".

Барбул також відомий тим, що профінансував більшу частину ремонту бомбосховища дитячої лікарні "Охматдит", яке під час ракетної атаки РФ врятувало сотні життів.

Зараз, коли війна триває, військові потребують допомоги на дрони, РЕБи та інше обладнання, яке сприятиме знищенню ворога. Кожен донат та внесок важливий для України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини