Головна Новини Суспільство події Автоконцерн BMW змінив логотип на веселку
commentss НОВИНИ Всі новини

Автоконцерн BMW змінив логотип на веселку

Райдужний прапор є символом ЛГБТ

29 червня 2020, 11:13 comments5357
Поділіться публікацією:

Офіційна сторінка автогіганта BMW в соціальній мережі Facebook зазнала пікантну зміну. Модератори сторінки вирішили змінити логотип — тепер на малюнку, що означає символ компанії, з'явилася веселка.

Автоконцерн BMW змінив логотип на веселку

Імовірно, таким чином модератори сторінки вирішили підтримати ЛГБТ-рух. Користувачі мережі неоднозначно сприйняли таку зміну. У своїх коментарях вони іронічно висловлюються на подібний хід компанії. Зокрема, на одній із сторінок опублікований пост з підписом "Я багато зустрічав на дорогах водіїв бмв, тому не бачу в новому лого нічого дивного", "завжди підозрював", "прикро було".

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше технологічна компанія Apple представила нові аксесуари для своїх розумних годин Apple Watch. Ними стали два ремінця з новим дизайном на підтримку ЛГБТ-спільноти. Про це повідомили в технологічному видання Engadget.

Традиційні спортивні ремінці представили в двох варіантах дизайну: версія від спортивної компанії Nike з отворами, які пофарбовані в кольори веселки, і класичний ремінець, який повністю пофарбований в смужку з кольорів веселки — вже традиційного символу ЛГБТ-спільноти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини