Головна Новини Суспільство події Авіація ЗСУ зробила свою роботу: від двох російських «Сонцепєків» залишився попіл
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація ЗСУ зробила свою роботу: від двох російських «Сонцепєків» залишився попіл

21 травня вкотре успішно відпрацювала ударна авіація Повітряних сил

22 травня 2022, 07:40 comments1893
Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує втрачати в Україні військову техніку у війні проти України. І, якщо раніше переважно палили ворожу техніку українські артилеристи, то тепер у цій справі в лідери вибилися українські льотчики. Так ударна авіація у суботу попрацювала дуже ефективно. Росіяни тепер не дорахуються більше десятка одиниць військової техніки, зокрема дві важкі вогнеметні системи типу "Сонцепек". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці командування Повітряних сил ЗСУ у соцмережі Facebook.

Авіація ЗСУ зробила свою роботу: від двох російських «Сонцепєків» залишився попіл

Система залпового вогню ТОС-1 "Сонцепек". Фото: gettyimages

21 травня вкотре успішно відпрацювала ударна авіація Повітряних сил. Знищено не менше 12 одиниць військової техніки окупантів, у тому числі дві важкі вогнеметні системи типу "Сонцепек".                                                                       

Рашисти вкотре завдали ударів по території України з акваторії Чорного моря крилатими ракетами "Калібр". Дві ракети вдалося перехопити та знищити в небі винищувачами Повітряних сил та ще одним підрозділом зенітних ракетних військ – Вінницької області.

Крім того, за словами спікера командування Повітряних сил ЗСУ Ігната, підрозділом протиповітряної оборони Сухопутних військ на східному напрямку збито БПЛА "Орлан-10".           

Читайте також на порталі "Коментарі" — за підсумками трьох років президентства Зеленський дав важливе інтерв'ю: про що важливе сказав президент — як війна змінила країну та його особисто. Також Володимир Зеленський вперше так чітко позначив свою позицію щодо потенційної зустрічі з Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини