Головна Новини Суспільство події Аварія прем'єра і масове вбивство через коронавірус: новини, які ви могли пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Аварія прем'єра і масове вбивство через коронавірус: новини, які ви могли пропустити

В автомобіль британського прем'єра Бориса Джонсона в'їхала машина охорони

18 червня 2020, 08:12 comments2430
Поділіться публікацією:

Аварія з прем'єр-міністром

Аварія прем'єра і масове вбивство через коронавірус: новини, які ви могли пропустити

Фото: Xinhua / Global Look Press

Борис Джонсон потрапив в аварію. Автомобіль прем'єр-міністра Великобританії протаранила машина його охорони, — повідомляє Sky News. Кортеж якраз виїжджав з території парламенту, коли на дорогу вискочив один з протестувальників. Люди раніше вийшли підтримати курдських повстанців. Автомобілю, де перебував у цей час Джонсон, довелося різко загальмувати. Машина поліцейських зробити те ж саме не встигла. В результаті зіткнення ніхто не постраждав. Відремонтувати доведеться лише автомобілі. Протестувальника, який кинувся під колеса, вже затримали. Він також не травмований.


Акція в пам'ять про Гандзюк

Пам'ять Каті Гандзюк вшанували на Майдані Незалежності в Києві. Люди палили фаєри і свічки. Також учасники акції вирушили під Офіс президента, де влаштували ще один мітинг, вимагаючи покарати винних у вбивстві активістки. Катерині Гандзюк напередодні, 17 червня, повинно було виповнитися 35 років. Вона загинула півтора року тому, після того, як її облили сірчаною кислотою. Тих, хто це зробив, вже покарали — вони перебувають у в'язниці. У суді триває розгляд справи голови Херсонської облради Владислава Мангера, якого слідчі вважають замовником нападу. Сам він це заперечує. Підозрюваний в організації нападу з України виїхав.


Норки з коронавірусом

Масове вбивство норок здійснять в Данії. 11 тисяч тварин підхопили коронавірус. Спалах COVID-19 зафіксували на одній з ферм. Щоб хвороба не поширювалася далі, всіх інфікованих норок вирішили знищити, повідомляє Reuters. Коронавірусом тварин, найімовірніше, заразив чоловік, який пов'язаний з фермою. Це перший випадок в Данії, коли COVID-19 виявляють у норок. Раніше інфекцію підтвердили на кількох норкових фермах в Нідерландах. Забити довелося близько півмільйона тварин.


Цвітіння червонокнижних рослин

У Карпатах масово цвітуть рідкісні анемони. Це білі квіти, які зараз знаходяться на межі зникнення і занесені в Червону книгу. Знищують ці квіти люди, які збирають їх на букети. Якщо зірвати квітку, кореневище також загине, — розповів у Facebook керівник Явірницького пошуково-рятувального відділення Василь Фіцак. Він же опублікував фотографії з поляною квітів, зазначивши, що так масово вони цвітуть вперше.

Аварія прем'єра і масове вбивство через коронавірус: новини, які ви могли пропустити - фото 2
Аварія прем'єра і масове вбивство через коронавірус: новини, які ви могли пропустити - фото 3

Анемону ще називають конопелькой гайовою або вітреницею дібровною. В Україні вона найчастіше зустрічається в Карпатах, на Поліссі і дуже рідко в лісостепу.


Також дізнайтеся, якою буде погода в Україні у четвер, 18 червня. Про це "Коментарі" розповідали раніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини