Головна Новини Суспільство події Аваков особисто заплатив за літак, на якому доставили нацгвардійця Марківа
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков особисто заплатив за літак, на якому доставили нацгвардійця Марківа

Оренда літака обійшлася міністру внутрішніх справ в понад 800 тисяч гривень

5 листопада 2020, 21:53
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков витратив власні кошти на оренду літака Falcon для доставки гвардійця Віталія Марківа з Італії в Україну. Про це повідомив заступник Авакова Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Аваков особисто заплатив за літак, на якому доставили нацгвардійця Марківа

ФОТО: Країна

Політик написав, що міністр внутрішніх справ повідомив НАПК про те, що 5 листопада 2020 року здійснив витрати на суму 836 244 гривні. Арсен Аваков повідомив про це письмово, так як через постанову КСУ від 27 жовтня припинено можливість подачі інформації про зміни в майновому стані.

"Ці кошти були витрачені на оплату послуг з оренди приватного літака Falcon для доправлення в Україну з Італії українського гвардійця Віталія Марківа, якого напередодні повністю виправдав італійський апеляційний суд Мілану, після трьох із половиною років незаконного утримання під вартою", — повідомив Геращенко. 

Заступник міністра також зазначив, що необхідність оренди була обумовлена епідемічним становищем в регіоні Ломбардія. Саме тому, за словами Геращенко, Арсен Аваков витратив власні гроші, зазначені в його декларації.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, суд Італії ухвалив рішення виправдати українського нацгвардійця Марківа, якого звинувачували в причетності до вбивства італійського фоторепортера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини