Головна Новини Суспільство події Аукціон "Кава із Залужним": хто виграв та який був найбільший лот
commentss НОВИНИ Всі новини

Аукціон "Кава із Залужним": хто виграв та який був найбільший лот

Благодійний аукціон 'Медіа-кава' зібрав кошти для ЗСУ

10 липня 2024, 17:08
Поділіться публікацією:

Завершився благодійний аукціон “Медіа-кава”, на якому можна було виграти зустріч з Валерієм Залужним. Лот викупив Віктор Бурячок за 200 тисяч гривень. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на соціальні мережі спільноти. 

Аукціон "Кава із Залужним": хто виграв та який був найбільший лот

Незвичний аукціон для ЗСУ: кава із Залужним

Зазначимо, що Олександр Соколовський запропонував більшу ставку, але в останній момент передумав та пожертвував гроші на допомогу лікарні Охматдит.

Аукціон ”Кава із Залужним”: хто виграв та який був найбільший лот - фото 2

Аукціон організував волонтер і медійник Мирослав Ватащук. Він розпочав торги з 10 тисяч гривень, кожен наступний крок мав бути кратний п'яти тисячам, але не більше ніж на 100% вище попередньої ставки. Якщо протягом двох днів ніхто не перевищував ставку, вона вважалась переможною. 

Залужний пообіцяв провести зустріч вже після нашої перемоги. 

"Після оплати донату буде створено спільний чат із донатером та Анатолій Штефан, який допоможе узгодити зручні для донатера та Валерія Залужного дату, час і формат спілкування за кавою після Перемоги", – додав волонтер. 

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони.

Читайте також на порталі “Коментарі” -  Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний знову з'явився у мережі після довгої перерви, опублікувавши фото з дружиною Оленою Залужною. Знімок, зроблений під час спільного відпочинку в горах, Залужний розмістив на своїй сторінці у Facebook з підписом: "Україна чарівна". Пост швидко зібрав тисячі вподобайок і позитивних коментарів від українців, деякі з яких вітали його з днем народження, який він святкує 8 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини