Головна Новини Суспільство події Атестаційна комісія в Черкасах перенесла розгляд справи адвоката-рейдера Балакіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Атестаційна комісія в Черкасах перенесла розгляд справи адвоката-рейдера Балакіна

Адвоката Балакіна підозрюють у рейдерському захопленні компанії "Семкі"

3 лютого 2021, 16:56
Поділіться публікацією:

У Черкасах відбулося засідання дисциплінарної палати Кваліфікайно-дисциплінарної комісії адвокатури Черкаської області щодо позбавлення статусу адвоката Євгенія Балакіна, який підозрюється в участі у рейдерському захопленні "Семок".
На думку працівників підприємства, які приїхали на мирний пікет комісії, адвокат Балакін сприяє рейдерському захоплення підприємства та розповсюджує недостовірні дані щодо діяльності заводу.

"Ми приїхали, щоб досягти справедливості, щоб адвокат Балакін не намагався відстоювати свої інтереси, а думав про працівників підприємства. Нам не потрібні рейдерські захоплення, ми хочемо спокійно працювати і заробляти гроші для своїх родин, натомість Балакін робить все, щоб позбавити нас роботи", — прокоментував голова робітничого колективу.
Члени комісії побачили в діях адвоката Євгена Балакіна порушення і прийняли рішення рішення щодо відкриття провадження за дисциплінарною скаргою. Наступне засідання призначили на 26 лютого.
Нагадаємо, в ході журналістського розслідування було зафіксовано провокацію проти найбільшого виробника снеків "Семкі" з метою рейдерського захоплення підприємства. Адвокат Балакін пропонував грошову винагороду в 500 грн за підпис під зверненням до ОП, ОГПУ, КМУ та СБУ про те, що підписант наче є незаконно звільненим працівником ТОВ "Волана".

Атестаційна комісія в Черкасах перенесла розгляд справи адвоката-рейдера Балакіна

Балакіна підозрюють у рейдерстві щодо компанії "Семкі". Фото з акції



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

3 лютого 2021, 17:57

Зaкpытый клyб CEKC 3накомcтв в твоем городе: бeз денeг и oбязательcтв, вcе aнoнимно и кoнфиденциальнo (а то мнoгиe в oтношeнияx), peгистpация бecплатнaя ----- http://srt.vg/vpoiske


Новини