Головна Новини Суспільство події Астролог розповіла, яке майбутнє чекає на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Астролог розповіла, яке майбутнє чекає на Зеленського

За прогнозом астролога, 2021 рік може стати останнім для Зеленського на посаді президента

18 грудня 2020, 13:20 comments4035
Поділіться публікацією:

Астролог Олена Максимова розповіла, яке майбутнє чекає на чинного Президента України Володимира Зеленського.

Астролог розповіла, яке майбутнє чекає на Зеленського

Астрологічний прогноз майбутнього Зеленського. Фото: РБК

За її словами, протягом найближчих двох років в країні з'являться нові політичні сили, які матимуть неабиякий вплив на державу.

Згідно з передбаченням президенту варто остерігатися своєї команди, адже саме вона намагатиметься усунути політика, відправляючи його в постійні відрядження.

Зеленському завадить його невміння працювати з кадрами. Через те, що відчуватиме небезпеку з боку своїх людей, він не зможе сконцентруватися та прийняти правильні рішення. Відтак у нього зникне запал та бажання будь-що робити.

Попри серйозні настрої, Зеленському не вдасться виправдати очікувань громадян. Тому гаранту країни варто бути готовим до критики. Сильною зброєю в руках противників можуть стати провокативні відео, які висміюватимуть політика.

За прогнозом астролога наступний рік може стати останнім для Зеленського на посаді президента. Це відбудеться через брак енергії, мотивації, ініціативи. Аби уникнути цього, Олена Максимова радить зібрати довкола себе розумних, впливових політиків і громадських діячів, які викликатимуть довіру в українців.

Нагадуємо, що голова Верховної ради Дмитро Разумков під час засідання парламенту заявив про посилення відповідальності за кнопкодавство в залі Ради. Орієнтовно зміни будуть розроблені до 15 січня 2021 року.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати думки українських експертів щодо призначення нових міністрів — Сергія Шкарлета, Романа Лещенка і Юрія Вітренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини