Головна Новини Суспільство події Арестович: ворог продовжує зосереджувати сили у напрямку 5 міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович: ворог продовжує зосереджувати сили у напрямку 5 міст

Істотних змін у стані та характері дій противника, наших Збройних сил не відбулося, йдуть тактичні бої місцевого значення

19 березня 2022, 14:17 comments1389
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують зосереджувати сили у напрямі п'яти міст – Ізюма, Волновахи, Маріуполя, Херсона та Миколаєва. Як передає видання "Коментарі", про це розповів на брифінгу радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Арестович: ворог продовжує зосереджувати сили у напрямку 5 міст

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник глави Офісу президента зазначив, що ситуація в Україні практично не змінилася. Ідуть тактичні бої місцевого значення. Ворог намагається закріпити свій успіх у напрямку Ізюма, Волновахи, Маріуполя, Херсона та Миколаєва.

Олексій Арестович розповів, що ВСУ вдалося завдати точного удару по колонах ворога у Миколаївській та Сумській області. Також українським захисникам вдалося ліквідувати командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу РФ. За словами Арестовича, йдеться про ту армію, яка якраз і відповідала за створення 1-го та 2-го АК або так званих "міліцій ЛНР та ДНР". Саме вона завдавала основних ударів по українським захисникам на Донбасі в останні 8 років.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова Верховної Ради Руслан Стефанчук пояснив у себе у Facebook, чому немає сенсу розповідати від "зраді" після його заяви в ефірі каналу "1+1" про те, що Україні, можливо, доведеться відкоригувати у Конституції зовнішній членство в НАТО.

Руслан Стефанчук зазначив, що всередині НАТО досі немає консенсусу щодо членства України. Є країни, які є відверто проти того, щоб Україна приєдналася до Альянсу. Водночас, Україна зацікавлена в тих союзах і моделях безпеки, які гарантують безпеку для країни в майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/5966
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SB

19 березня 2022, 18:31

Стефанчук, тебе Український Народ відкорегує разом з ж2 зенелохом. Колаборантам не місце в Українській владі


Новини