Головна Новини Суспільство події Арестович тепер рідше буде виступати на брифінгах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович тепер рідше буде виступати на брифінгах: що відомо

Арестович тепер даватиме брифінги в Офісі президента не частіше двох разів на тиждень

7 травня 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Симпатики  представника  Офісу президента України Олексія Арестовича  зараз менше слухатимуть виступи цього посадовця. Про це проінформував сам радник глави ОП, проводячи сьогоднішній брифінг.

Арестович тепер рідше буде виступати на брифінгах: що відомо

Арестович тепер рідше виходитиме в ефір (фото з відкритих джерел)

Як зазначив Олексій Арестович, з теперішнього часу він виступатиме  один  раз або двічі на тиждень, або "в залежності від раптових змін загальної обстановки, яка потребує негайного інформування".

Це стосується  брифінгів, які  посадовець збирає  в приміщенні Офісу  президента.

При цьому, над деякими   висловами  Арестовича  користувачі  соцмереж  часто жартували, і  посадовець проти цього нічого не мав, навпаки,  стверджував, що його слова діють на його симпатиків,  наче  "таблетка заспокійливого".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Dj Tapolsky презентував хіт з голосом АрестовичаРадник Офісу президента Олексій Арестович є одним із "крашів" українців та головним "заспокійливим" наших громадян. А все через підбадьорливі фрази, відсутність паніки та оптимістичні прогнози у війні. Dj Tapolsky вирішив використати його голос у своїй новій композиції. Легенда українського драм-енд-бейсу Dj Tapolsky, справжнє ім'я якого Анатолій Топольський, випустив свіжий трек під назвою "Відбій тревоги". У ньому є лише музика та голос Олексія Арестовича, який звучить у додатку "Тривога" та повідомляє громадянам про відбій, наголошуючи, що "Все буде добре" і "можна повертатися до нормального життя". Український діджей зазначив, що гроші, зібрані від прослуховування його нової композиції, спрямує на потреби одного з підрозділів 72-ї бригади Збройних сил України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини