Головна Новини Суспільство події Арестович образився на українців і передумав йти у президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович образився на українців і передумав йти у президенти

Арестович заявив, що йому нібито "малюють антирейтинг", через який його не оберуть на виборах в Україні.

сьогодні, 20:15
Поділіться публікацією:

 Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента України та скандально відомий блогер, заявив, що більше не має наміру балотуватися на посаду президента України. Про це він повідомив у своєму відеоблозі з Миколою Фельдманом.

 Арестович образився на українців і передумав йти у президенти

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Арестович висловив своє розчарування, зазначивши, що за два з половиною роки своєї діяльності, яка включала роботу на посаді радника, він намагався надати українцям "ясну інформацію" та підтримати їх у важкий час. Однак, за його словами, він зрозумів, що його зусилля не були належно оцінені, і його антирейтинг нібито спеціально "малюють", знижуючи шанси на виборах.

"Я зрозумів, що метати бісер (згідно з Біблією — перед свинями) — це марно", — сказав Арестович, підкреслюючи своє розчарування. Він додав, що відтепер працюватиме лише з тими, хто добровільно бажає його слухати або навчатися у нього.

Арестович також оголосив про припинення своїх суспільно-політичних відносин з громадськістю та відмову від активної участі в українській політиці: "На цьому наші відносини суспільно-політичні з вами закінчилися! Можете послухати мене на YouTube-каналі або приходити на семінари! Більше я вас знати не знаю і бачити не бажаю".

Він також висловив обурення щодо своєї популярності, зазначивши, що йому "малюють антирейтинг", через що його шанси на перемогу у виборах зменшуються. Після цього Арестович дозволив собі нецензурну тираду, яка викликала сміх у його співрозмовника.

У своєму виступі він згадав деяких українських політиків, зокрема нардепа від "Євросолідарності" Олексія Гончаренка та п’ятого президента Петра Порошенка. Із сарказмом Арестович заявив, що виборці можуть голосувати за них: "Вони вам збудують нову Україну і приведуть до НАТО. І ви розповісте, як у цьому НАТО добре".

Наразі Арестович перебуває за межами України і, за його словами, задоволений своїм життям: "Я вже в НАТО! І в мене, на мою думку, все дуже непогано! Світло, тепло, москіти не кусають! Зараз на океан піду купатися".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Арестович хоче йти на вибори

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини