Головна Новини Суспільство події "Антонов" завершив будівництво першого зразка АН-178
commentss НОВИНИ Всі новини

"Антонов" завершив будівництво першого зразка АН-178

Новий Ан-178 зможе піднятися в небо вже у першому півріччі 2022 року

16 листопада 2021, 15:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українське державне підприємство ДП "Антонов" збудувало перший зразок Ан-178. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Антонов" завершив будівництво першого зразка АН-178

АН-178. Фото: facebook.com/antonov.company

Наразі фахівці підприємства вже завершили всі роботи з будівництва Ан-178, призначеного для виконання льотних сертифікаційних випробувань. На цей момент закінчується відпрацювання всіх систем літака.

Будівництво літаків Ан-178 за контрактом із Міністерством оборони України здійснюється згідно з графіками, погодженими із замовником. Завершено будівництво планера першого літака. Здійснюється установка систем. Піднятися в небо він зможе вже у першому півріччі наступного року.

Крім того, паралельно ведуться роботи з виготовлення другого літака. Вже збудовано крило та хвостове оперення. Здійснюється остаточне складання фюзеляжу. Після цього відбудеться їхня стиковка. Таким чином, випереджаючи затверджені графіки, у грудні поточного року буде повністю збудовано планер другого Ан-178.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Сполучені Штати Америки заявили, що Росія знищила свій супутник ракетою. Після вибуху на орбіті нашої планети з'явилися тисячі уламків різних розмірів. За оцінками американських фахівців, уламки залишатимуться на орбіті протягом багатьох років, а можливо, і десятиліть. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Україні створюють перший безпілотний літальний апарат вертолітного типу. Гвинтокрила машина зможе нести на своєму борту ракетне озброєння, при цьому маючи досить велику вантажопідйомність. Окрім того, новинка зможе похвалитися високим рівнем захисту від ворожих засобів радіоелектронної боротьби. Наголошується, що цього року виробник планує провести перші льотні випробування своєї машини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини