Головна Новини Суспільство події Анонс головних подій на 5 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Анонс головних подій на 5 листопада

Сайт Comments зібрав найважливіші новини на цей день

5 листопада 2020, 09:50
Поділіться публікацією:

1. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу в режимі онлайн розповість те, що цікаво всім туристам та подорожувальникам. Політик повідомить про стан кордонів та розповість про подорожі під час пандемії COVID-19. Цей брифінг принесе низку важливих заяв з актуальних питань зовнішньої політики України. Тому слідкуйте за новинами на сайті Comments.

Анонс головних подій на 5 листопада

Фото: сайт Коментарі

2.Традиційно о 12 годині у Верховній Раді відбудеться брифінг представників фракцій і груп. Обговорюватиметься питання захисту прав інвесторів.

3. ЗМІ та вболівальники сьогодні зможуть обрати найкращих легкоатлетів жовтня в Україні. Для цього потрібно лише заповнити електронну форму та віддати свій голос за того, за кого бажаєте. Форма для голосувальників та ЗМІ — різна.

4. Про еволюцію сучасної медицини та виклик кібертехнологій інфекційним хворобам розповість компанія зі світовим іменем Symptomme, яка розробляє технологічні продукти в системі охорони здоров'я.

5. Про інновації в енергетиці на платформі Zoom розповість Ярослав Демченков – заступник міністра енергетики України.

6. Також сьогодні відбудеться засідання Апеляційної палати ВАС по справі "Роттердам+". Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Пономаренко, який незаконно закривав справу "Роттердам+", оскаржив до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду (ВАКС) рішення про відновлення справи, хоча воно не підлягає оскарженню. Нагадаємо "Роттердам+" — це методика визначення вартості вугілля,  як палива для теплових електростанцій при розрахунку прогнозної оптової ціни електроенергії в Україні.

7. SpaceX сьогодні виведе на орбіту новий військовий супутник GPS. Запуск відбудеться з космічного стартового комплексу SLC-40 на станції ВПС на мисі Канаверал у Флориді.

8. Сьогоднішній день порадує футбольних фанатів. Відбудуться 24 матчі третього туру групового етапу Ліги Європи. В Україні подивитися матчі можна на телеканалі "Футбол 1/2".

І хоч сьогодні обіцяють похмуру погоду, сайт Comments бажає вам світлого та приємного дня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини