Головна Новини Суспільство події Анонс подій на 4 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Анонс подій на 4 листопада

Що очікувати від сьогоднішнього дня?

4 листопада 2020, 09:35
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній день в Україні обіцяє бути спокійним, на відміну від США. Там вже пройшли президентські вибори, зараз активно підраховуються результати. За даними видання Politico, Джо Байден випереджає конкурента, попри те, що Трампа масово підтримали в ключових штатах країни. Відрив між кандидати залишається мінімальним.

Анонс подій на 4 листопада

Фото: Comments

Та повернімося до України. Сьогодні на порядку денному стоїть судове засідання стосовно рейдерського захвату території Експоцентру. Нагадаємо, що 21 жовтня пресслужба ВДНГ повідомила, що територія Експоцентру площею понад 1 га опинилася під ризиком захвату приватною компанією "Віді-Мистецтво". Компанія хоче відібрати важливу частину — дорогу від заїзду з Голосіївського проспекту, яка є шляхом до абсолютно всіх павільйонів, будівель та споруд ВДНГ. Тому від сьогоднішнього суду залежить, чи будемо ми там відпочивати чи ні.

Відбуватиметься і засідання Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя, де розглядатиметься низка справ стосовно судових порушень по Україні.

В Раді пройдуть засідання Комітету ВРУ з питань правоохоронної діяльності, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова, Комітету з питань аграрної та земельної політики.

А от Міністерство культури та інформаційної політики сьогодні запускатиме музичний марафон "Ми разом!" на підтримку білорусів. Марафон можна буде спостерігати в режимі онлайн.

У пресцентрі Міністерства оборони України відбудеться брифінг заступника командувача Об’єднаних сил генерал-майора Богдана Бондаря щодо ситуації в районі проведення Операції об’єднаних сил. На брифінгу Бондар надасть й інформацію щодо кількості військових, які захворіли на коронавірус.

Також нагадуємо, що сьогодні в Україні День залізничника, тож вітаємо кожного, хто причетний до цієї благородної професії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини