Головна Новини Суспільство події Анонс головних подій на 6 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Анонс головних подій на 6 листопада

Виступ Кличка, останні авіаційні розробки, рекорд у метро - чого ще очікувати від сьогоднішнього дня

6 листопада 2020, 09:00
Поділіться публікацією:

Команда сайту Comments зібрала для вас найголовніші події в Україні на сьогодні.

Анонс головних подій на 6 листопада

Фото: сайт Коментарі

1. Уряд планує представити результати аудиту країни та вектори економічного розвитку до 2030 року. Як зазначає президент України, пріоритетами та головними векторами стануть: зниження частки держави в економіці, розвиток державно-приватного партнерства, розвиток інвестиційних проектів, які створюють робочі місця, а також впровадження податку на виведений капітал та нульової декларації.

2. В Києві відбудеться Засідання Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя, на якому розглядатиметься низка дисциплінарних справ.

3. Віталій Кличко сьогодні проведе онлайн-конференцію та розповість про поточну ситуацію в столиці. Трансляцію брифінгу можна буде переглянути на офіційній сторінці КМДА.

4. Спеціалізована антикорупційна прокуратура проведе засідання Комісії з обрання керівника. Кандидати на посаду обиратимуться за результатами конкурсу.

5. В "Національному інституті хірургії та трансплантології  ім. О.О.Шалімова" проходитиме конференція "Проблеми та виклики сучасної трансплантології". У зв'язку з епідемією коронавірусу вона транслюватиметься онлайн на платформі ZOOM.

6. Про становище української мови у 2020 році сьогодні поговорять Тарас Кремінь — уповноважений із захисту державної мови, Тарас Шамайда — співкоординатор руху "Простір свободи", Сергій Стуканов -  координатор проекту "Становище української мови". Спікери оприлюднять дані аналітичного огляду про становище української мови та оголосять динаміку мовних процесів у ключових галузях суспільного життя.

7. Державне підприємство "Луч" презентує свою останню розробку — ударний безпілотний літальний апарат "Сокіл-300".  Генеральний директор Олег Коростельов розповість, чим унікальний проект та як він створювався. 

8. Сьогодні житель Києва, лікар-стоматолог Максим Дербеньов планує встановити новий рекорд України. Як зазначає на своїй Фейсбук-сторінці керівник Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова, чоловік хоче якнайшвидше проїхати усі 52 станції Київського метрополітену з виходом на перон на трьох підземних вузлах пересадки. У претендента своя тактика як це зробити. Аби завдання не здавалося легким, стоматолог вирішив здійснити рекорд у годину пік.

9. В Києві сьогодні проходитиме акція під назвою "Депутати! Зупиніть живодерів!", спрямована на захист тварин.

Аби дізнатися більше, слідкуйте за нашим сайтом. Команда Comments бажає вам продуктивної п'ятниці та приємних вихідних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини