Головна Новини Суспільство події Андрій Волков: ФК «Інвестохіллс Веста» не дозволить звинувачувати себе в чорному рейдерстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Волков: ФК «Інвестохіллс Веста» не дозволить звинувачувати себе в чорному рейдерстві

«Інвестохіллс Веста» представлена на ринку вже більше 10 років. Група компаній Investohills, куди входить ФК «Інвестохіллс Веста», створила фонд з однойменною назвою в розмірі 100 млн доларів для інвестування коштів фондів з Європейського Союзу і США в український ринок проблемних боргів

20 жовтня 2020, 21:17 comments1834
Поділіться публікацією:

У "Інвестохіллс Веста" заявляють, що на компанію була здійснена інформаційна атака з метою зіпсувати бізнес-репутацію і надати громадськості завідомо неправдиву, нічим не підтверджену інформацію. Адвокат Тетяна Козаченко у своїй колонці видання Цензор висунула проти Андрія Волкова і ФК "Інвестохіллс Веста" неправдиві звинувачення.

Андрій Волков: ФК «Інвестохіллс Веста» не дозволить звинувачувати себе в чорному рейдерстві

Фото з відкритих джерел

"Інвестохіллс Веста" заперечує інформацію про наявність даних держреєстру про стягнення 35 і більше об'єктів нерухомості за останні два тижні.

"Всі описані" схеми "Тетяни Козаченко — це суто її вигадка, що не має нічого спільного з дійсністю", — повідомляють в компанії.

Факти від компанії "Інвестохіллс Веста" щодо правдивого ходу подій, опис яких було перекручено Тетяною Козаченко:

- У квітні нинішнього року ФК "Інвестохіллс Веста" купила на чесних прозорих відкритих торгах ФГВФО борги КСК "Альянс"" і ПрАТ "Банкомзв'язок".

— Аналіз активів показав, що вони були виведені з-під забезпечення кредитів банку з використанням підставних фірм через особу, що зв'язує  ці підприємства — Анатолія Юркевича.

— За інформацією від СБУ, що знаходиться у вільному доступі, в травні 2015 року службовці "Українського професійного банку" — "УПБ", який пов'язаний з Юркевичем, провели незаконні внутрішньобанківські операції — проводки по рахунках, в той час, як УПБ виступав кредитором перед ПрАТ "Банкомзв'язок".

— Аудиторський звіт показав, що Нацбанку було завдано прямих збитків у вигляді непогашеної кредитної заборгованості за основним боргом 106,7 млн грн і заборгованості за нарахованими відсотками на 01 червня 2015 в сумі 1,6 млн грн.

— За цим фактом задовго до покупки цих боргів фінансовою компанією "Інвестохіллс Веста", СБУ відкрило кримінальне провадження. В результаті з'явилася велика кількість постраждалих вкладників, яким не повернули депозити. Їх права порушені. І через перераховані махінації їм важко відшкодувати борг, оскільки кредит фактично знецінений.

"Ми втомилися від кричущих порушень боржників, олігархів і правоохоронних органів, які покривають або навмисно не помічають того свавілля, що відбувається на фінансовому ринку України, — заявляє Андрій Волков, засновник ФК "Інвестохіллс Веста", — Окрім цього, якісь колишні захисники-адвокати цих самих олігархів поширюють в медіа огидну брехню з метою знову відвести від відповідальності своїх клієнтів".

ФК "Інвестохіллс Веста" має намір захищати свою ділову репутацію в суді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини