Головна Новини Суспільство події Анатолій Бурмич: Віктор Медведчук залишився обстоювати свою правоту, це свідчить про його невинність
commentss НОВИНИ Всі новини

Анатолій Бурмич: Віктор Медведчук залишився обстоювати свою правоту, це свідчить про його невинність

Нардеп від партії ОПЗЖ вважає, що Медведчук невинний, адже він не поїхав незважаючи на санкції та суди

31 грудня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:








Голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук вже понад півроку перебуває під домашнім арештом. Весь цей час він зазнає кримінального переслідування, він зазнав значних матеріальних втрат у результаті позасудових санкцій, але, незважаючи на все це, залишився в Україні, щоб доводити свою невинність та відстоювати свої принципи. Про це заявив народний депутат від ОПЗЖ Анатолій Бурміч в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

Анатолій Бурмич: Віктор Медведчук залишився обстоювати свою правоту, це свідчить про його невинність

Анатолій Бурмич, фото з відкритих джерел

Парламентарій підкреслив, що одна з основних причин того, що Віктор Медведчук зараз зазнає кримінального переслідування, – це стрімке зростання рейтингів як самого голови Політради ОПЗЖ, так і цієї політсили, тому що запропонований опозиційним політиком курс кардинально відрізняється від курсу чинної влади.

"У Медведчука інший абсолютно курс – це відмова від НАТО, нейтральна держава, мир на Донбасі, мир із сусідами, розвиток економіки, побудова правової держави тощо", – сказав Бурмич.

На його думку, підтвердженням того, що для голови Політради ОПЗЖ це першочергові завдання, є той факт, що ні суттєві матеріальні втрати, ні численні суди, ні обмеження волі – ніщо не змусило Віктора Медведчука залишити країну та відмовитись від своїх принципів.

"Тим, що Медведчук нікуди не поїхав, а залишився тут, втратив багато грошей на сьогодні через ці санкції, він показав, що бореться за інший курс країни, за розвиток країни і за ту ідею, яку він несе, він готовий за це страждати", – переконаний народний депутат.

Щодо оголошення підозри екс-президенту України Петру Порошенку, то Бурмич припустив: має місце певна домовленість влади з лідером "Європейської солідарності", щоб був формальний привід залишити Медведчука під домашнім арештом.

"Я не виключаю, що є домовленість з Порошенком: мовляв, ти їдь, а ми скажемо Віктору Володимировичу, що, коли він поїхав, значить, є вина, сиди далі. У них додаткова мотивація тримати Медведчука під вартою, ось у чому справа" , — Заявив парламентарій.

Крім того, наголосив нардеп, Україна стрімкими темпами перетворюється на державу, де підмінили правоохоронну вертикаль санкціями РНБО.

"Вони прибрали правоохоронні органи, прибрали судову систему та почали брати на себе невластиві функції, тобто ми будуємо не правову державу, ми будуємо диктатуру, тому що всі рішення РНБО підписує президент", – наголосив Анатолій Бурмич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини