Головна Новини Суспільство події Американський есмінець зайде в Чорне море
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський есмінець зайде в Чорне море

Ракетний есмінець Donald Cook стане на бойове патрулювання Чорного моря

23 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Влада США вирішила відправити для патрулювання Чорного моря есмінець Шостого флоту. Про це стало відомо з повідомлення в Twitter. Бойовий корабель Donald Cook, оснащений керованою ракетною зброєю відправився в Чорне море.

Американський есмінець зайде в Чорне море

"USS Donald Cook DDG-75 почав перехід через протоку в Чорне море ... Кораблі ВМС США регулярно проводять патрулювання в цих водах в підтримку наших союзників і партнерів по НАТО", — сказано в повідомленні Шостого флоту.

Відзначимо, що для есмінця Donald Cook це не перший візит в чорноморські води — у 2020 році американські кораблі вже шість разів здійснювали візити в регіон. Штаб-квартира Шостого флоту США знаходиться в Неаполі. Військові моряки часто проводять спільні морські операції для просування власних інтересів в Європі та Африці.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі пройшли масштабні військові навчання Defender Europe 20, які довелося відкласти через коронавірус. До навчань на Дравському полігоні, залучили 2 тисячі польських військовослужбовців, всього ж брали участь 6 тис. Чоловік. Серед техніки — сто танків, 230 бойових машин і авіація. Сумарно в маневрах задіяли близько 2 тис. одиниць техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини