Головна Новини Суспільство події Активісти обклеїли офіс компанії "Тедіс" листівками з написом: "Тут порушують закон"
commentss НОВИНИ Всі новини

Активісти обклеїли офіс компанії "Тедіс" листівками з написом: "Тут порушують закон"

Мітингувальники заявляють, що вони просто наклеювали листівки і це не є порушенням закону

9 квітня 2021, 22:37
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 9 квітня, біля офісу компанії "Тедіс" в Києві пройшла акція, в ході якої активісти політичної партії "Братство" намагалися обклеїти вхід в бізнес-центр листівками з написом "Тут порушують закон". За словами мітингувальників, їх мета полягала в тому, щоб розповісти, хто працює в бізнес-центрі.

Активісти обклеїли офіс компанії "Тедіс" листівками з написом: "Тут порушують закон"

Перша спроба виявилася безуспішною — коли активісти почали обклеювати листівками вхід в офісний центр, до них підбігли люди в поліцейській формі. Згідно відео з місця події, мітингувальників затримали і відвезли в невідомому напрямку.

Після до будівлі прийшла ще одна група активістів, які розповіли, що їх товаришів доставили в Печерський райвідділ поліції. Цього разу учасники мітингу безперешкодно обклеїли листівками вхід в офісний центр, де працює компанія "Тедіс".

Відзначимо, в кінці березня нинішнього року, активісти вже приходили з акцією протесту до офісу компанії "Тедіс", власником якої є Борис Кауфман. Тоді вони вимагали, щоб найбільший в Україні дистриб'ютор тютюнових виробів сплатив в повному розмірі податки і виконав рішення Антимонопольного комітету України (АМКУ), який оштрафував компанію на 6,5 млрд грн.

Нагадаємо,   частка ринку нелегальних сигарет в Україні продовжує збільшуватися, а це негативно відбивається на економіці країни і приносить їй серйозної шкоди. Виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несмєянов розповів виданню "Коментарі" про те, хто в Україні контролює якість сигарет і як можна протидіяти розвитку ринку фальсифікату і контрабанди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

10 квітня 2021, 00:42

Мнoго жeнщин хoтят сeксa на одну нoчь. Все они собраны на одном сайте и ждут члeнa для жосткого тpаxа. Все анoнимнo и конфидeнциaльно, peгистpиpуйся пока беcплaнo ----- http://srt.vg/trax


Новини