Головна Новини Суспільство події "Аерофлоту" РФ через брак запчастин доведеться розбирати літаки - Bloomberg
commentss НОВИНИ Всі новини

"Аерофлоту" РФ через брак запчастин доведеться розбирати літаки - Bloomberg

Російський авіаперевізник "Аерофлот" через санкції найближчим часом зіткнеться з дефіцитом запчастин для своїх літаків

22 травня 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

Через повномасштабне вторгнення Росії на українські території, багато країн ЄС ввели проти країни-агресора санкції, які "підривають" її економіку. Зокрема, згідно з інформацією видання Bloomberg, російському "Аерофлоту" через нестачу запчастин доведеться розбирати частину своїх літаків.

"Аерофлоту" РФ через брак запчастин доведеться розбирати літаки - Bloomberg

"Аерофлоту" доведеться розбирати свої літаки на запчастини / Фота: Wikimedia

Експерти компанії IBA, на яких посилається видання, вважають, що приблизно через три місяці російському авіаперевізнику, щоб підтримувати флот у робочому стані, доведеться почати розбирати частину своїх літаків на запчастини. А вся справа в санкціях, через які РФ почала відчувати дефіцит деталей запчастин до повітряних суден.

Щобільше, через жорсткі обмеження "Аерофлот" скоротив вже закордонну маршрутну мережу, якщо станом на 24 лютого 2022 року він виконував рейси до 56 країн, то в поточному місяці їх було лише 13. І пасажиропотік різко впав на ці рейси.

Через війну, як зазначив експерт з безпеки польотів Арнольд Барнетт, російський авіаперевізник здебільшого працюватиме на внутрішньому ринку.

Нагадаємо, що представники Білого дому розповіли про нові санкції, які будуть запроваджені проти Російської Федерації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України повідомив про маніпулятивні дані росії про те, що "економіка Росії витримала перший удар санкцій". Вказується, що це є маніпулятивна інформація.

Читайте також, що тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін розповіла про політику західних країн щодо Росії найближчим часом і повідомила, як довго діятимуть санкції проти Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини