Головна Новини Суспільство події Адвокат Порошенко спростував затвердження ДБР про відсутність арешту активів "Прямого" та "5 каналу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Порошенко спростував затвердження ДБР про відсутність арешту активів "Прямого" та "5 каналу"

В Офісі генерального прокурора підтвердили накладення арешту на майно Петра Порошенка

7 січня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Інформація про те, що Печерський суд не заарештовував активів "Прямого" та "5 каналу", є хибною. Адже збереглися скріншоти постанови про арешт та прокурорське клопотання, яку суддя Бортніцька вписала у своє рішення. Про це написав адвокат Петра Порошенка Ігор Головань у Facebook. Ігор Головань зазначив, що у документах чорним по білому написано: ДП "ТРК" НБМ — Запоріжжя" та ТОВ Телекомпанія "Автор ТВ". Він зазначив, що це компанії, які мають пряме відношення до трансляції програм опозиційних телеканалів.

Адвокат Порошенко спростував затвердження ДБР про відсутність арешту активів "Прямого" та "5 каналу"

Порошенко - фото з відкритих джерел

“От тільки частини Петра Порошенка у капіталі цих юридичних осіб давно немає. Петро Порошенко давно і публічно передав ці активи ТОВ "Вільні медіа", засновниками якого є десяток відомих журналістів та народних депутатів", — наголосив адвокат.

Він додав, що таким чином прокурори та суддя навмисне наклали арешт на медіаактиви, які вже не належать Петру Порошенку.

"Можна звичайно, подумати, що прокурори та її честь суддя Бортницька просто не вміють працювати з реєстром юридичних осіб, а тому не знають, що кінцевий бенефіціарний власник може змінюватись із певним запізненням із дати зміни власника", — написав Ігор Головань.

Адвокат Порошенко спростував затвердження ДБР про відсутність арешту активів ”Прямого” та ”5 каналу” - фото 2

Нагадаємо, 6 січня, з самого ранку у Печерському суді столиці розпочалося засідання щодо арешту майна п'ятого президента України Петра Порошенка, якому інкримінують державну зраду. Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань у Facebook   За словами захисника Петра Порошенка, повідомлення про засідання вони отримали ввечері напередодні і поки що не встигли навіть ознайомитися із судовими матеріалами. Одне йому достеменно відомо, що документи не підписала Генеральна прокурорка Ірина Венедиктова. На документах стоїть підпис прокурора на прізвище Бєлкін і справа не погоджена з Генеральним прокурором, у чому він бачить не лише порушення, а й доказ факту політичного переслідування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини