Головна Новини Суспільство події Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ

Адвокат Ігор Черезов продовжує представляти інтереси тих, хто ненавить Україну та працює над її знищенням

20 вересня 2022, 12:05 comments1674
Поділіться публікацією:

Україна продовжує на полі бою виборювати незалежність, воюючи з російської федерацією. Проте досі на боці нашої Батьківщини є ті, хто хоче, щоб Україна лягла під ярмо окупанта. Це зрадники та колаборанти, для яких наша країна була й лишається придатком до рф. Правоохоронці працюють задля викриття тих злочинців, які проживаючи в Україні готові з потрухами віддати її в руки окупанта. Але є й ті, хто зрадників захищає. Один з них захисник та так званого “друга Диявола” – адвокат Ігор Черезов. Як інформує видання "Коментарі", про це пише сайт телеканалу "Прямий". 

Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ

Ігор Черезов. Фото: канал Прямий

ЗМІ зазначає, адвокат Ігор Черезов – людина непроста. Сам є вихідцем з харківських правоохоронних органів. Свого часу захищав відомих на всю Україну Романа Насірова, Петра Мельника, Геннадія Балашова, Павла Гречковського, Миколу Мартиненка, Ярослава Кашуба. До списку варто додати колишнього нардепа Володимира Парасюка, бізнесмена та політика Генадія Корбана, першого заступника голови правління НАК “Нафтогаз України” Сергія Перелому та багатьох інших.

В матеріалі йдеться, що на фоні війни варто згадати ще одно підзахисного, якого нині захищає Черезов. Йдеться про політика Ігоря Беркута – терорист та відступник, який за прикладом путіна закликав до “демілітаризації” нашої держави. Автор антиукраїнських, пропутінських книг “Брат” та “Брат-2”. Саме його СБУ підозрює в тероризмі. Нині Беркут переховується за межами України, а на судові засідання в його справі ходить не хто інший, як Ігор Черезов.

Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ - фото 2

"Прямий" зауважує, що на цьому проросійська історія Черезова не закінчується. Він близько товаришує з деким Валентином Рибіним – адвокатом, який на початку березня разом з родиною утік з України.

Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ - фото 3

Сімейну втечу батько Рибіна пояснив у Facebook у такий спосіб: “В Киеве из жилых застроек работают укровские грады в сторону Вышгорода. Мы когда это увидели, не стали ждать, когда наши дома накроет ответным артогнем…. Наш караван из трех машин (8 взрослых и 4 детей) уже несется в сторону Будапешта. А цель — Испания. Нас там ждут… В россию мы бы не выбрались“.

Журналісти звертають увагу на те, що Черезов теж на початку вторгнення путінської орди поїхав до Іспанії і лише нещодавно повернувся. Цілком ймовірно, що відпочивали адвокати (а по-іншому це й не назвеш) разом. Пізніше сам Валентин Рибін засудив адвокатів та суддів, які взялися за зброю, щоб захищати Україну.

“Судьи ВАКС, Судьи ВС, адвокаты, прочие юристы, схватившие автоматики и заселфившиеся в фэйсбуке – вы уже всех победили???! Всех убили???? Вы вообще хоть что-то понимаете в законах войны???…. Я вышел из игры и вернусь в игру только тогда, когда будет говорить Zакон!“ – написав він.

Адвокат Черезов раніше захищав скандальних політиків, а тепер зрадників, – ЗМІ - фото 4

"Адвокат Рибін скористався літерою “Z2, яку росіяни вибрали для позначення “спецоперації” в Україні. Служба безпеки України вже пояснила, що це нацистський символ. Усі ми чудово розуміємо, що друзі зазвичай підтримують одне одного та дотримуються схожих думок. Насамперед того що стосується політичних тем. Інакше – була б сварка. Яскравий приклад – українці, які пересварилися зі своїми родичами на території рф, які підтримували війну. Навіть попри родинні зв’язки, будь-які комунікації були зупинені. Але Черезов спокійно відпочивав разом з Рибіним в Іспанії", – йдеться в матеріалі.

"Прямий" зауважує, що Сам Черезов у коментарі журналістам каже: захищати колаборантів – це абсолютно нормально. Ба-більше, він навіть очікує за це нагороду.

“Якщо керівництво Асоціації адвокатів України залишиться, то за це (захист колаборантів, ред.) навіть будуть нагороджувати. Щодо захисту Беркута, то це для мене абсолютно нормально. Товариші СБУшники відкрили справу за відео, яке набрало 420 переглядів. Навіть якщо адвокати зі мною не захочуть працювати після мого захисту колаборантів – мені на це начхати. Є лише одна пряма залежність – клієнт та адвокат”, – сказав він.

Журналісти резюмують, примітно, що Черезов говорить про відео Беркута, яке "набрало мало переглядів". Але мало переглядів воно мало через те, що підозрюваний видалив свій старий YouTube-канал з багатомільйонною аудиторією. Черезов також наголосив, що думки йти на фронт у нього навіть не виникало: “Я не можу цього зробити по стану свого здоров’я”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини