Головна Новини Суспільство події Адвокат: автор звинувачень проти Коломойського не приходить на допит
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат: автор звинувачень проти Коломойського не приходить на допит

Свідок досі не надав жодного документа, який би підтверджував заяви

1 березня 2024, 14:22
Поділіться публікацією:

Юрист ПриватБанку Гаврилюк, який є автором заяви проти олігарха Ігоря Коломойского, не з'явився на повторний допит. Як передає портал "Коментарі", про це на останньому судовому засіданні розповів адвокат Олександр Лисак, пише сайт "Телеграф".

Адвокат: автор звинувачень проти Коломойського не приходить на допит

Ігор Коломойський. Фото: з відкритих джерел

Як зазначив Лисак, Гаврилюк подав в БЕБ заяву, де заявив, що банку було заподіяно шкоду, проте не надав жодного документа, який би підтверджував це, а тільки "стверджує, що є інформація із ЗМІ, що є заподіяна шкода".

Адвокати подали клопотання про повторний виклик свідка на допит, воно біло задовільнене, проте Гаврилюк не з'явився.

Видання зазначає, тим часом голова правління ПриватБанку Ґерхард Бьош підтверджує, що у банку немає документів, які підтверджують суму заподіяної шкоди, і він не давав повноважень Гаврилюку писати заяву в БЕБ. А заступники голови правління фінустанови стверджують, що їм взагалі не відомо про заподіяну шкоду, наголошує Лисак.

"Як відомо, за даними слідства, в 2013-2014 роках Коломойський "шляхом не внесення готівкових коштів" вивів із банку 5,7 мільярди гривень готівки, проте помітили це тільки восени 2023 року, після чого арештували Коломойського і директора київської філії банку Сергія Волкова. Було проведено численні аудити, зокрема під час націоналізації банку в 2016-му році, які підтверджують відсутність складу злочину. Також про неможливість такої оборудки говорять і численні свідки", — йдеться в матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у чому головна інтрига "справи Коломойського" – що вже насторожує. Експерти детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини