Головна Новини Суспільство Кримінал Звинувачення в тероризмі: школярам в Росії загрожує позбавлення волі за дії у комп'ютерній грі
commentss НОВИНИ Всі новини

Звинувачення в тероризмі: школярам в Росії загрожує позбавлення волі за дії у комп'ютерній грі

Підліткам загрожує від 6,5 до 9 років позбавлення волі

5 лютого 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Трьох дев'ятикласників з Канська звинувачують у створенні терористичної спільноти через листування у соціальній мережі Вконтакті про анархізм та планування підриву будівлі ФСБ у грі Minecraft заради забави. Про це повідомляє Новая Газета.

Звинувачення в тероризмі: школярам в Росії загрожує позбавлення волі за дії у комп'ютерній грі

Дитина грає комп'ютерні ігри - фото з відкритих джерел

Співробітники ФСБ гумору не оцінили, і "вибили" з хлопців визнання в "організації терористичної спільноти та участі в ній". 

Зараз прокуратора запросила від 6,5 до 9 років колонії для трьох 14-річних школярів із Канська, які хотіли підірвати будівлю ФСБ у Minecraft.

Як повідомляли раніше "Коментарі", американська компанія Apple через фільм українського режисера Василя Москаленка "Apple-Man" подала скаргу до Управління з патентів та товарних знаків США (USPTO). Корпорація вважає, що глядачів може ввести в оману назву фільму. Сатиричний фільм, який перекладається як "Яблучний чоловік", був профінансований через краудфандингову платформу Kickstarter та зібрав близько 120 тисяч доларів. У кінострічці головний герой уміє керувати яблуками у просторі. Всупереч назві фільму там немає жодної згадки компанії Apple або її продуктів.

Також "Коментарі" писали, що американському виконавцеві Крісу Брауну висунуто звинувачення в зґвалтуванні. Американка, яка звинувачує в цьому злочині 32-річного музиканта, звернулась до судової установи з позовом на 20 мільйонів доларів.  Жертва співака – танцівниця, модель  і професійний хореограф Джейн Доу. Вона готова повторити своє звинувачення в суді. Про це інформує TMZ.  Модель розповідає, що співак  познайомився з нею через її подругу.  Побачив в тої фото дівчини в телефоні, знайшов і надіслав запрошення на вечірку, яка мала відбутись на яхті репера P.Diddy в Майамі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини