Головна Новини Суспільство Кримінал Знівечив обличчя і розбещував: на Хмельниччині чоловік знущався над своєю дочкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Знівечив обличчя і розбещував: на Хмельниччині чоловік знущався над своєю дочкою

На Хмельниччині чоловік облив обличчя своєї доньки кислотою

8 грудня 2021, 14:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Хмельниччині судили чоловіка, який знущався зі своєї неповнолітньої доньки. Про це повідомляється на офіційному сайті Офісу генерального прокурора України.

Знівечив обличчя і розбещував: на Хмельниччині чоловік знущався над своєю дочкою

На Хмельниччині судили зловмисника. Фото з відкритих джерел

Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що підсудний розбещував доньку з 14-річного віку. Крім того, чоловік тримав дівчинку у постійній психологічній напрузі та надмірно контролював. Наприклад, він змушував дочку частіше приїжджати додому під час того, як вона перебувала на навчанні в обласному центрі.

Постраждалій на телефон надходили повідомлення із погрозами їй та членам її сім'ї. Вони містили картинки порнографічного змісту, а також зображення понівечених людей. Також порушник звинувачував дівчину в нібито непристойній поведінці.

Як стало відомо, кілька років тому такими повідомленнями чоловік змусив свою доньку посеред ночі вийти в поле, а там напав на неї та облив сірчаною кислотою. Потерпіла дізналася у нападника свого батька.

Внаслідок події дівчина була доставлена до медичного закладу зі знівеченою особою та опіками тіла. Днями підозрюваного судили.

Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на вісім з половиною років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Замбії на молоду дівчину з Великобританії напав крокодил. Хижак вкусив свою жертву за ногу і намагався поцупити під воду. На допомогу постраждалій поспішили її знайомі. Вони допомогли їй відбитися від тварини. Дівчина була доставлена до медичного закладу з пораненнями стегна та гомілки. Наразі її життю нічого не загрожує.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Румунії на українських туристів напав ведмідь. Під час події двоє людей отримали поранення. Як заявила влада румунського міста Сіная, туристи отримали поранення під час того, як тікали від хижака, а не внаслідок нападу.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини