Головна Новини Суспільство Кримінал Злочини знімав на відео: у Черкасах чоловік ґвалтував 7-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Злочини знімав на відео: у Черкасах чоловік ґвалтував 7-річну дівчинку

У Черкасах чоловік знімав порно за участю 7-річної

7 грудня 2021, 14:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Черкасах чоловікові повідомили про підозру в розбещенні та зґвалтуванні малолітньої дівчинки, а також виготовлення матеріалів порнографічного характеру за її участю. Про це повідомляється на офіційному сайті Офісу генерального прокурора України.

Злочини знімав на відео: у Черкасах чоловік ґвалтував 7-річну дівчинку

Співробітники правоохоронних органів встановили, що мешканець Черкас, будучи родичем 7-річної дівчинки, користувався її безпорадністю та неодноразово ґвалтував. Крім того, зловмисник виготовляв відео та фотоматеріали за участю своєї жертви. Порноконтент він зберігав у себе, а також продавав у Мережі.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили на комп'ютері чоловіка порнографічні матеріали за участю 7-річної дівчинки, а також відео її зґвалтування.

Наразі правопорушника було затримано. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінальних злочинів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Франції пролунав вибух у житловому будинку. Внаслідок пригоди стався частковий обвал будівлі. Люди опинилися під завалами. Щонайменше чотири особи отримали поранення різного ступеня тяжкості. За даними ЗМІ, під завалами можуть бути до п'яти громадян. Наразі триває пошуково-рятувальна операція.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Індонезії продовжується виверження вулкана під назвою Семеру. Потоки розжареної лави знищили міст, який сполучає кілька районів острова з містом Маланг. Число жертв стихії, що розбушувалася, зростає і вже становить 22 людини. Крім того, кілька десятків громадян вважаються зниклими безвісти. Рятувальні роботи продовжуються.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини