Головна Новини Суспільство Кримінал Затяг у під'їзд та знущався: на Дніпропетровщині відправили під суд чоловіка, який напав на 10-річну
commentss НОВИНИ Всі новини

Затяг у під'їзд та знущався: на Дніпропетровщині відправили під суд чоловіка, який напав на 10-річну

На Дніпропетровщині зловмисник погрожував ножем маленькій дівчинці

16 листопада 2021, 18:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Дніпропетровщині чоловіка підозрюють у розбещенні малолітньої. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

Затяг у під'їзд та знущався: на Дніпропетровщині відправили під суд чоловіка, який напав на 10-річну

Чоловік напав на малолітню на Дніпропетровщині. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався у лютому цього року у місті Нікополь. 49-річний місцевий житель скоїв напад на 10-річну дівчинку просто посеред вулиці.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що зловмисник затягнув свою жертву до під'їзду багатоквартирного житлового будинку і там, погрожуючи холодною зброєю, вчинив дії сексуального характеру щодо постраждалої. Якоїсь миті школярці вдалося вирватися з рук чоловіка та втекти.

Правоохоронці затримали підозрюваного. На цей момент завершено досудове розслідування щодо цього факту. Обвинувальний акт щодо чоловіка за розрощення малолітньої направлено до суду. Судовий розгляд триває.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що в Уганді під будівлею парламенту було поранено десятки людей. Троє нападників приїхали на місце подій та підірвали себе. Атаки сталися з інтервалом за три хвилини один від одного. Медики, які прибули на місце подій, доставляють потерпілих до лікарень. Правоохоронцям вдалося затримати четвертого зловмисника. У чоловіка було виявлено жилет із вибухівкою.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в російському Єкатеринбурзі неповнолітній хлопець протягом кількох років ґвалтував свою зведену сестру. Тільки нещодавно постраждала змогла розповісти про знущання. Правоохоронці розпочали розслідування. Незабаром зловмисник зізнався у скоєному. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини