Головна Новини Суспільство Кримінал Затримано колишнього Наталії Поклонської: в чому його підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримано колишнього Наталії Поклонської: в чому його підозрюють

Депутата ОПЗЖ з Маріуполя затримали в Одесі

14 квітня 2022, 16:45
Поділіться публікацією:

Днями було затримано підозрюваного в колабораціонізмі екс-чоловіка Наталії Поклонської, що займала посаду генерального прокурора Криму, а потім почала співпрацювати з окупантами півострова. Про це повідомляють в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Затримано колишнього Наталії Поклонської: в чому його підозрюють

Фото Державного бюро розслідувань

Колишній Поклонської тривалий час був керівником фракції ОПЗЖ в міської ради Маріуполя. Чоловік пропагував за ворога та підтримував окупантів. Раніше затриманий співпрацював з командами Януковича, Медведчука, Королевської й був призначений на керівну посаду в проросійській партії, яка наразі заборонена в Україні на період воєнного стану. Затриманому оголосили підозру в посяганні на  територіальну цілісність України за частиною  6 статті 111-1 Кримінального кодексу України.

Доказами є також його дописи в соціальних мережах із закликами повалення чинної влади. Виявили підозрюваного в Одесі, де він арендував житло. Проведено детективами ДБР перевірку підозрюваного на поліграфі. Допити та подальше розслідування проводитиме Служба безпеки України.

Як повідомляв портал "Коментарі", двох українських військових визволили з полону. Чоловіки розповіли про ситуацію, в якій перебувають наші українські полонені, та що говорять окупанти. Пілоти поспілкувалися з начальником ГУР МО Кирилом Будановим та отримали медичну допомогу. Визволення бійців було здійснено завдяки зусиллям розвідки. Україна продовжує повертати полонених громадян.

Також ми писали, що ворог міняє військову тактику, про це повідомили українські розвідники. Окупантам дали нові вказівки та виставили строки, в які треба захопити визначені міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини