Головна Новини Суспільство Кримінал Затримали за вбивство через 8 років: що відомо про львівського кілера
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримали за вбивство через 8 років: що відомо про львівського кілера

Увесь цей час чоловік переховувався від слідства за межами держави

23 вересня 2021, 15:30
Поділіться публікацією:

Правоохоронці затримали чоловіка, який вбив чиновника у 2013 році. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Львівській області.

Затримали за вбивство через 8 років: що відомо про львівського кілера

Чоловік повернувся на батьківщину і був затриманий, фото Нацполіціі

Вісім років затриманий перебував у розшуку й ховався під фальшивими документами в іншій країні. Фатальним для чоловіка стала мандрівка до рідного міста. Там правоохоронці й затримали львів'янина.

Відомо з матеріалів слідства про те, що вбивство чоловік вчинив у лютому 2013 року. Затриманий розстріляв автівку, в якій їхав керівник селищної ради курорту в Криму.

Нападник зробив засідку в автівці й чекав на свою жертву. Після кривавого злочину чоловік вивіз свій автомобіль за місто та спалив його. Знищений вогнем транспортний засіб підозрюваний викрав зарані. Особу підозрюваного було встановлено вісім років тому, але львів'янин переховувався за межами країни від правосуддя.

Затримали підозрюваного 21 вересня в Львові оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції. У помешканні затриманого проведено обшуки та вилучено зброю, набої, боєприпаси, підроблений паспорт громадянина іншої держави.   

Тепер чоловікові інкримінують ще кілька статей. За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрили кримінальне провадження. Поліціянти перевіряють чи причетний затриманий до інших злочинів. 23 вересня суд обирає львів'янину запобіжний захід.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії розбився літак, пасажири та екіпаж загинули. Співробітники рятувальної служби дісталися до уламків літака АН-26, який зазнав аварії неподалік від Хабаровська. Уламки літака лежать у важкодоступній місцевості в районі гори Хребтова. Повідомляється, що вони розкидані на кілька сотень метрів.

Затримали за вбивство через 8 років: що відомо про львівського кілера - фото 2
Затримали за вбивство через 8 років: що відомо про львівського кілера - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини