Головна Новини Суспільство Кримінал Засуджений у США до довічного ув’язнення: злочинця, якого шукав увесь світ, виявили в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Засуджений у США до довічного ув’язнення: злочинця, якого шукав увесь світ, виявили в Україні

Чоловік займався у США хакерством, шахрайством, вибиванням боргів, рекетом, різними фінансовими махінаціями та поширенні наркотиків

19 січня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:
Правоохоронці на півдні України виявили небезпечного злочинця. Громадянин Російської Федерації переховувався у Одесі, поки його розшукували по всьому світі. У Сполучених Штатах Америки суд визнав його винним у численних важких злочинах та засудив до довічного ув’язнення. Його збирались арештувати, проте росіянину невідомим чином вдалось втекти з країни та перебратись в Україну. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції, передає портал "Коментарі".
У  Сполучених Штатах Америки 48-річний росіянин займався численними грошовими махінаціями — шахрайством, рекетом, колекторством, хакерством, обігом наркотиків. За усе це американський суд визнав його винним та збирався відправити за грати на все життя. Що робив у Одесі небезпечний злочинець та як сюди потрапив — нині намагаються з’ясувати українські оперативники стратегічних розслідувань. 
"Громадянин Російської Федерації обвинувачується у грошових махінаціях, "вибиванні" боргів, рекеті, шахрайстві, хакерстві, наркозлочинах. За вчинення злочинів у США його було засуджено до довічного ув’язнення та виданий ордер на арешт, а відтак оголошено у міжнародний розшук", — кажуть у поліції.
Нині правоохоронці з’ясовують  і те, як йому вдалось втекти від американського правосуддя та потрапити в Україну. Адже вже встановлено, що кордон у легальний спосіб він перетнути не міг. Про його затримання вже повідомлено колегам у США, а суд вирішує питання про його арешт в Україні.

Засуджений у США до довічного ув’язнення: злочинця, якого шукав увесь світ, виявили в Україні

Росіянин, засуджений до довічного ув’язнення, переховувався в Одесі. Фото з сайту Нацполіції



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини