Головна Новини Суспільство Кримінал Заманив до себе додому: на Дніпропетровщині зловмисник зґвалтував хлопчика
commentss НОВИНИ Всі новини

Заманив до себе додому: на Дніпропетровщині зловмисник зґвалтував хлопчика

Злочинець познайомився з 13-річним хлопчиком у соцмережі

10 лютого 2022, 16:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Дніпропетровщині судили зловмисника за зґвалтування неповнолітнього. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

Заманив до себе додому: на Дніпропетровщині зловмисник зґвалтував хлопчика

У Кам'янському чоловік зґвалтував малолітнього

Співробітники правоохоронних органів встановили, що влітку позаминулого року 37-річний мешканець Кам'янського познайомився в соціальній мережі з 13-річним хлопчиком. Зловмисник покликав свою жертву до себе додому, і той погодився. Там злочинець вчинив дії сексуального характеру щодо малолітньої особи.

Дізнавшись про те, що сталося, мати потерпілого звернулася за допомогою до поліції.

У прокуратурі розповіли, що попри те, що обвинувачений заперечував свою провину, під час слідства факт зґвалтування підтвердився.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк 12 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на узбережжі куби утворився водяний смерч, який вийшов на берег і спричинив руйнування. У деяких будинків зірвало дахи. Дерева виявилися вирвані із землі, а лінії електропередач обірвані.

Також сайт "Коментарі" поінформував про скандал із пікапами для прикордонників. Чиновники відреагували. У мережі виставили на продаж нові пікапи, які Україна одержала зі США – у МВС інформацію спростовують.

Читайте також про те, що космічний апарат американського відомства NASA зробив фото у самому центрі нашого Чумацького Шляху. Фахівці зазначили, що незабаром серце нашої галактики зможе розпочати вивчати нову обсерваторію відомства. Завдяки цьому астрономи зможуть дізнатися більше про цю сферу.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини