Головна Новини Суспільство Кримінал За що мешканця Луцька змусили публічно вибачитись
commentss НОВИНИ Всі новини

За що мешканця Луцька змусили публічно вибачитись

Муніципальна варта розшукала чоловіка та змусила вибачатися перед громадою за його ганебну поведінку

30 серпня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У Луцьку змусили вибачитися чоловіка, що кидав каміння в качок й таким чином жорстоко вбив одну з них. Про це повідомляють на сторінці Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради у Facebook.

За що мешканця Луцька змусили публічно вибачитись

Мешканця Луцька змусили публічно вибачитись, скрін з відео

Чоловік перебував на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у супроводі своєї дівчини. Пара відпочивала, а потім чоловік почав кидати камінням по качках, що плавали в річці. В одну з них він поцілив так, що птаха загинула. При чому чоловік зробив це на очах у підлітків, що теж перебували в парку. Дівчина не виявила жодного інтересу до протиправної поведінки другої половинки.

На камери спостереження Центру безпеки міста Луцька зафільмовано цю подію, що трапилася 26 серпня. Саме завдяки камерам вдалося ідентифікувати чоловіка та розшукати його. Виявилося, що це місцевий мешканець, 33-річний Ігор Панашій. Чоловік раніше служив у Луцькому аеродромі в/ч А 3186.

Диспетчер Центру безпеки направив на місце інспектора.  Після "розваг" чоловік з дівчиною поїхали з місця на автомобілі марки Opel. Всі відеоматеріали, на яких зафіксовано особу ймовірно причетну до злочину передбаченого частиною 1 та 2 статті 299 Кримінального кодексу передано працівникам поліції, для притягнення винних до відповідальності згідно чинного законодавства.

Муніципальна варта розшукала чоловіка та змусила вибачатися перед громадою за його ганебну поведінку. На відео записано публічне вибачення чоловіка, який пообіцяв купити двох качок та випустити їх в парку культури. У коментарях громадяни закликають притягнути чоловіка до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Як писав портал "Коментарі", Південна Корея планує внести зміни до свого цивільного кодексу, щоб надати тваринам правовий статус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Игорь

30 серпня 2021, 16:09

Другими словами: - государственные службы не работают. - систему принуждения взяла на чебя общественная (по закону бандитская) организация, которая без суда и специальных полномочий принуждает граждан.


Новини