Головна Новини Суспільство Кримінал Йшли по онлайн-навігації: на кордоні затримали 19 порушників
commentss НОВИНИ Всі новини

Йшли по онлайн-навігації: на кордоні затримали 19 порушників

Прикордонники затримали майже два десятки чоловіків, що намагалися незаконно перетнути кордон

сьогодні, 14:18
Поділіться публікацією:

Прикордонники Подільського загону виявили і затримали 19 чоловіків, які намагалися потрапити в Молдову. Вони отримали інструкції через анонімний телеграм-канал. Чоловіки спланували піший перехід через державний кордон, сподіваючись уникнути прикордонного контролю. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.                                                                                                   

Йшли по онлайн-навігації: на кордоні затримали 19 порушників

Схема виїзду за кордон. Фото ДПСУ

Згідно з оперативною інформацією, порушники розділилися на дві групи. Одна з груп налічувала 8 чоловіків, а інша — 11. Вони прибули до місця збору в Подільському районі, сподіваючись бути менш помітними. Проте прикордонники затримали їх за кілька кілометрів до кордону.

На затриманих складені адміністративні протоколи за спробу незаконного перетинання державного кордону. Заходи проводилися оперативниками Подільського загону спільно зі співробітниками УСР в Одеській області та представниками ДСР НПУ в рамках відкритого кримінального провадження.

Нагадаємо, поліція Донецької області викрила схему нелегального перетину кордону, затримавши організатора. За суму в 6-7 тисяч доларів, чоловік пропонував військовозобов’язаним покинути країну. Він обіцяв допомогти обійти пункти пропуску та переправити їх через кордон до Угорщини.

Крім того, на кордоні з Польщею зафіксовано три інциденти, що свідчать про можливі протиправні дії, пов’язані з укладанням шлюбів без реальних намірів створення сім’ї. У першому випадку 28-річний мешканець Рівненщини уклав шлюб зі своєю 40-річною тещею, яка є особою з інвалідністю I групи. Про інші два випадки – читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини