Головна Новини Суспільство Кримінал Я готовий співпрацювати зі слідством: Євген Мецгер отримав підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Я готовий співпрацювати зі слідством: Євген Мецгер отримав підозру

Правоохоронці вже вручили йому підозру

7 жовтня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Голова правління "Укрексімбанку" Євген Мецгер 7 жовтня отримав підозру від прокуратури. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Я готовий співпрацювати зі слідством: Євген Мецгер отримав підозру

Голові правління банку вручили підозру, фото з відкритих джерел

За його словами, зранку правоохоронці вручили йому підозру, прибувши за місцем проживання. Також керівник банку повідомив, що вже написав заяву про відсторонення від виконання обов’язків.

Крім того, Євген Мецгер наголосив, що готовий співпрацювати зі слідством та ще раз вибачився перед журналістами — Кирилом Овсяним та Олександром Мазуром та їхніми колегами.

Відомо з документа, що Мецгер підозрюється у вчиненні правопорушення за частиною 1 та частиною 3 статті 171 Кримінального кодексу України(незаконне вилучення журналістських матеріалів та технічних засобів, вплив на журналіста з метою перешкоджання виконанню ним професійних обов'язків).

Дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли слідчі Голосіївського управління Національної поліції міста Києва. За фактом відкрито кримінальне провадження від 4 жовтня.

Нагадаємо, що Євген Мецгер вже вибачався перед журналістами. Також глава правління "Укрексімбанку" звернувся до всієї спільноті журналістів України з проханням пробачити його за поведінку, яка багатьох образила, бо люди сприйняли сказане ним на свій рахунок.

Як повідомляв портал "Коментарі", команда журналістських розслідувань "Схеми" відновила і представила громадськості кадри нападу під час інтерв'ю в державному "Укрексімбанку". Наталя Седлецька розповідає, що команді "Схем" допомогли розпізнати нападника на відеооператора. Ним виявився Ігор Тельбізов. Він очолює департамент банківської безпеки даної установи. На відео чітко видно, як працівник безпеки відбирає відеоапаратуру і забирає журналістську техніку на інший поверх.
Також ми писали, що депутати подали два запити щодо справедливого розслідування інциденту та притягнення до відповідальності винних. Олександр Качура зазначив, що про зв'язки між сім'єю банкіра та Оленою Кравець він нічого не знає, але впевнений, що ніякі зв'язки не мають впливати на слідство, якщо людина порушує закон.

Я готовий співпрацювати зі слідством: Євген Мецгер отримав підозру - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

МагиУсьманов

7 жовтня 2021, 10:44

вот же долбоёб. из - за одной тупой выходки полностью испортил себе карьеру.


Новини