Головна Новини Суспільство Кримінал Волонтерські схеми Михайла Маймана (Помогайбо)
commentss НОВИНИ Всі новини

Волонтерські схеми Михайла Маймана (Помогайбо)

Бізнесмен Єгор Левченко розповів про сутність конфлікту з Михайлом Майманом та про його скандальні теми на волонтерці

31 жовтня 2022, 22:35
Поділіться публікацією:








В інтерв'ю одеському блогеру Стасу Домбровському бізнесмен Єгор Левченко розповів, що Михайло Майман наживався на волонтерській діяльності у перші дні війни з Росією.

Волонтерські схеми Михайла Маймана (Помогайбо)

Бізнес на війні - у центрі скандалу Майман

"Людина, яка вкрала гроші, призначені в перші дні війни для блага України, знаходиться поза мораллю і законом... Замість того, щоб спрямувати ці гроші на добрі цілі, вона їх розпилює, прожирає і витрачає на повій... Вона не бреше, що Циганков приймав гроші, всі переговори зі мною щодо допомоги вів Моня (Майман), стикував моїх людей з людьми Циганкова… Тільки я не зрозумію наше доблесне ДБР або тих, хто повинен цим займатися… Вони могли б посадити їх поряд і запитати – гроші давали? Напиши, де?"

Також бізнесмен зазначив, що батальйон Архангела Михайла, який очолює Помогайбо, розсипався, а всі його учасники кудись розбіглися.

Левченко також надав інформацію щодо рейдерського захоплення будинку у вдови бізнесмена Михайла Маймана.

"Неважливо, хто у 2020 році довів чоловіка Інни до самогубства, відібрали ресторани, заводи, пароплави… І Моня як падальник побіг відбирати у слабкої самотньої жінки будинок. Знайшов колишню дружину (померлого), з якою вони розійшлися 10 років як, підробив документи, користуючись своїми покровителями. Відео є, як Моня виганяв жінку на вулицю... Ми зараз вставляємо йому палиці в колеса, щоб будинок він не відтиснув. Найняли купу добрих юристів, залучили громадськість. Був суд, де мало бути прийняте одне з незаконних рішень, але суддя, побачивши громадськість, юристів, людей, почала перевзуватися", — розповів він.

Нагадаємо, раніше журналісти писали про те, що Михайло Майман заробляє на війні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини