Головна Новини Суспільство Кримінал Вкрав телефон і виманив на вулицю: на Одещині хлопець намагався зґвалтувати неповнолітню
commentss НОВИНИ Всі новини

Вкрав телефон і виманив на вулицю: на Одещині хлопець намагався зґвалтувати неповнолітню

В Ізмайлівському районі бабуся врятувала свою онучку від зґвалтування

8 листопада 2021, 16:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Одещині юнак вчинив замах на зґвалтування неповнолітньої. Про це повідомляють у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Вкрав телефон і виманив на вулицю: на Одещині хлопець намагався зґвалтувати неповнолітню

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, злочин стався в Ізмайлівському районі. 18-річний хлопець, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, проник у будинок своєї 15-річної подруги і поки та спала таємно викрав її смартфон.

Після скоєння крадіжки, зловмисник розбудив свою жертву, виманив її з дому та спробував скоїти зґвалтування. Крики постраждалої почула її бабуся. Жінка вибігла надвір, чим фактично перешкодила завершенню злочину.

Про те, що сталося, дізналися в правоохоронних органах. Підозрюваного вдалося затримати.

Наразі зловмисника судили. Суд визнав його винним у скоєнні кримінального злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк дев'ять років. Зазначається, що незадовго до скоєння замаху на зґвалтування хлопця засудили за викрадення авто. Він був на випробувальному терміні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Франції чоловік із ножем напав на поліцейських посеред вулиці. Зловмисник підійшов до службової машини, відчинив передні двері і завдав кілька ударів правоохоронцю, який сидів за кермом. Чоловіка врятував бронежилет. У момент злочину його колега встиг дістати табельну зброю та вистрілити у нападника. Злочинець отримав кульове поранення і зараз перебуває в медичному закладі.

Також "Коментарі" писали про те, що в Москві на вечірці молодик зґвалтував свою подругу. Він скористався тим, що дівчина перебрала з алкоголем і перебувала у безпорадному стані. Злочин був зафіксований на камері мобільного телефону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини