Головна Новини Суспільство Кримінал Вісімнадцять тисяч доларів за працевлаштування помічником Народного депутата: в Києві затримали шахраїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісімнадцять тисяч доларів за працевлаштування помічником Народного депутата: в Києві затримали шахраїв

Санкція за вчинене шахрайство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років

5 жовтня 2020, 20:43
Поділіться публікацією:

В Києві було затримано групу осіб, які вимагали від громадянина 18 тис доларів США за його нібито працевлаштування помічником-консультантом народного депутата України. Про це повідомляє ДБР.

Вісімнадцять тисяч доларів за працевлаштування помічником Народного депутата: в Києві затримали шахраїв

Фото: прес-служба ДБР

Відомо, що група осіб, представляючись довіреними особами нардепа України, повідомили заявнику про процедуру влаштування помічником нардепа, намагаючись виманити у нього за їхні "послуги" вказану суму коштів. В повідомленні підкреслюється, що їхні дії та пропозиції допомоги у запуску процесу оформлення документів на зайняття посади були такі правдоподібні, що створили уяву дійсності намірів та реальної можливості виконання обіцянок.

30 вересня 2020 року в ході проведення слідчих дій було задокументовано факт одержання одним із шахраїв грошових коштів у сумі 1 тис доларів США, а 5 жовтня 2020 року в сумі 3 тис доларів США двома іншими фігурантами, після чого злочинці були затримані. На даний час вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що слідчий ДБР розповів про перспективність справ проти Порошенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини