Головна Новини Суспільство Кримінал Викрадене немовля знайшли в іншій області: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

Викрадене немовля знайшли в іншій області: що відомо про подію

Про зникнення дитини заявила її матір

25 жовтня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

23 жовтня львів'янка повідомила в поліцію, що її дев'ятимісячна дитина Вікторія Нечаєва зникла. Жінка написала заяву до поліції. За фактом дані внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та одразу почали пошуки маленької Вікторії. Про це повідомляють в прес-службі Національної поліції в Львівській області в Facebook.

Викрадене немовля знайшли в іншій області: що відомо про подію

Затримали ймовірного підозрюваного у викраденні дитини, фото Нацполіції

Малолітню дитину через дві доби знайшли в Хмельницькій області. Дитину передано 34-річній матері. Дівчинку вже оглянули медики.Як повідомляють в поліції, вирішують питання щодо поміщення дев'ятимісячної в спеціалізований медичний заклад.

Дитину шукали дві доби поліціянти трьох областей Західної України. Адже матір розповіла, що дитину міг забрати 31-річний співмешканець, уродженець Тернопільської області. З'ясувати, де знаходиться дитина, вдалося офіцеру громади в Смотричі. Там й розшукали зниклу грудну дитину.

Чоловікові, що був затриманий, буде оголошено підозру у викраденні та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За фактом викрадення триває слідство в рамках провадження, відкритого за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України.

Якщо вину чоловіка доведуть, йому може загрожувати до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", молодий чоловік разом з дружиною вирушили в найбільший штат країни — Раджастхан, де він повинен був займатися виробництвом цегли. Але через кілька днів, він продав дружину іншому чоловікові за 180 тисяч рупій (близько 2400 доларів), а її родичам сказав, що кохана його покинула. Батьки не повірили юнакові й звернулися в поліцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини