Головна Новини Суспільство Кримінал Велику партію контрафактної продукції вилучили у Волинській області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Велику партію контрафактної продукції вилучили у Волинській області: подробиці

Яку контрафактну продукцію виявили у Волинській області

сьогодні, 17:36
Поділіться публікацією:

У Волинській області викрили осіб, які зберігали незаконно виготовленні тютюнові та алкогольні вироби. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

Велику партію контрафактної продукції вилучили у Волинській області: подробиці

Контрафактна продукція. Фото БЕБ

У ході проведення розслідування детективи БЕБ виявили, що мешканки Ковельщини придбали та зберігали з метою збуту незаконно виготовлені сигарети без марок акцизного податку та фальсифікований алкоголь. 

У будинках фігуранток та автомобілях, якими перевозили контрафакт, співробітники БЕБ провели низку обшуків. З незаконного обігу вилучено близько 9 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку, понад 260 літрів спирту й лікеро-горілчаних виробів та автомобіль.

Орієнтовна вартість контрафактного товару становить близько 800 тис. грн.

Нагадаємо, що у трьох областях України сім'я влаштувала конопляні ферми, допомагали в незаконному бізнесі ще три особи. 

У ході проведення розслідування правоохоронці виявили дві діючі “наркоферми” та одну – яку планували відкрити зловмисники. Зловмисники виробляли близько 1 кг канабісу за добу. Готовий “товар” продавали великими партіями перевіреним клієнтам.

Яке покарання загрожує правопорушникам читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що аграрії України частіше почали вирощувати коноплі на полях в промислових цілях. Збільшення посівів конопель позитивно вплине на розвиток суміжних галузей — харчової, легкої та целюлозно-паперової. 

Промислові коноплі стали цікавими для українських агровиробників, адже для їх вирощування уже не потрібно буде мати ліцензії чи квоти. Чи виникнуть у такій ситуації проблеми, читайте тут




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини