Головна Новини Суспільство Кримінал Вчиняли злочини у формі поліціянтів: затримано членів громадської організації
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчиняли злочини у формі поліціянтів: затримано членів громадської організації

Підозрювані купили форму поліції, виготовили жетони та фіктивні посвідчення

10 серпня 2021, 22:05
Поділіться публікацією:








У Харкові 7 серпня затримано групу чоловіків, що належали до громадської організації. Харків'ян підозрюють у вчиненні злочинів. Суддя вже обрав для них запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Вчиняли злочини у формі поліціянтів: затримано членів громадської організації

Затримання підозрюваних у грабежах та вимаганні, фото Нацполіції

За матеріалами справи, чоловіки вимагали кошти у осіб, що продавали наркотики. Тоді як їх громадська організація мала на меті боротьбу із обігом заборонених речовин. Також підозрювані заздалегідь придбали форму поліції, зробили фіктивні посвідчення та жетони.
Відомо, що псевдополіціянти часто лупцювали жертв та залякували кримінальним переслідуванням. Крім того, затриманих підозрюють і в грабежах.

На момент затримання троє підозрюваних саме здійснювали грабіж. Зупинили злочин правоохоронці спецпідрозділу КОРД. Наразі у помешканнях чоловіків проведено обшуки та вилучено спецзасоби, форму, підроблені документи.

Харків'янам оголосили про підозру за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікам інкримінують ще три статті:
вимагання (стаття 189 Кримінального кодексу України); нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості (стаття 122 Кримінального кодексу України) та самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи (стаття 353 Кримінального кодексу України). Розслідування у рамках провадження щодо псевдополіціянтів триває.

Як повідомляв портал "Коментарі", НАБУ викрило факт розкрадання 27 мільйонів гривень бюджетних коштів. Причетними виявилися посадовці міської ради Миколаєва та директори шести приватних фірм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

media59

11 серпня 2021, 05:04

Как задержали,так и отпустят.Еще и извинения попросят.Такие реалии нашей сегодняшних дней.


Новини