Головна Новини Суспільство Кримінал Вбивство української біженки в Німеччині: мати та новонароджена дитина зникли безвісти
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство української біженки в Німеччині: мати та новонароджена дитина зникли безвісти

Тіло дівчини знайшов на березі Рейну (земля Баден-Вюртенберг) випадковий перехожий

14 березня 2024, 10:57
Поділіться публікацією:
У місті, розташованому в землі Баден-Вюртенберг, Німеччина, було виявлено вбиту українську біженку, тоді як її мати та новонароджена дитина вважаються зниклими безвісти. Інцидент привернув увагу громадськості після того, як тіло 27-річної Маргарити Разас було знайдено на березі Рейну випадковим перехожим.

Вбивство української біженки в Німеччині: мати та новонароджена дитина зникли безвісти

У Німеччині вбили 27-річну українку

Згідно з звітами німецьких судово-медичних експертів, на тілі Маргарити було виявлено численні ознаки насильницької смерті, включаючи гематоми та рани, розташовані в області грудей, стегон та нижньої частини черевної порожнини. Ці відкриття підтверджують припущення, що дівчина стала жертвою злочину.

На даний момент у розслідуванні задіяно близько 60 правоохоронців, а також використано службових собак у спробі знайти якісь сліди, які могли б пролити світло на обставини події. Важливим аспектом розслідування є пошук Марини Стеценко, 51-річної матері Маргарити, та її п'яти місяців від народження дочки, обидві з яких зникли того ж дня, коли було виявлено Маргариту.

Вбивство української біженки в Німеччині: мати та новонароджена дитина зникли безвісти - фото 2

До зникнення родина проживала у будинку для біженців. Представник поліції наголосив, що Марина Стеценко вважається ключовим свідком не лише у справі про смерть її доньки, а й у справі щодо пошуку її онуки.

Вбивство української біженки в Німеччині: мати та новонароджена дитина зникли безвісти - фото 3

Поліція продовжує розслідування і закликає всіх, хто може мати будь-яку інформацію про зниклих безвісти, звернутися за допомогою. Ця справа наголошує на трагічних наслідках, з якими стикаються біженці, які шукають безпеки в чужій країні, і нагадує про необхідність продовжувати надавати підтримку та захист найбільш уразливим членам суспільства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини