Головна Новини Суспільство Кримінал В Україні інспектор виправної колонії зґвалтував двох неповнолітніх дівчат (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні інспектор виправної колонії зґвалтував двох неповнолітніх дівчат (ФОТО)

Підозрюваному у злочині загрожує до 15 років позбавлення волі

7 лютого 2022, 16:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) повідомляли про підозру інспектору Кропивницької виправної колонії №6. Його підозрюють у зґвалтуванні двох неповнолітніх дівчат. Про це пише видання УНІАН.

В Україні інспектор виправної колонії зґвалтував двох неповнолітніх дівчат (ФОТО)

Фото - ДБР

За даними співробітників правоохоронних органів, влітку минулого року підозрюваний після спільного відпочинку з друзями своєї сестри зголосився підвести додому 13-річну дівчину. Чоловік завіз свою жертву в безлюдне місце і вчинив згвалтування.

Через кілька днів за аналогічною схемою зловмисник зґвалтував уже іншу знайому його родичку. Жертвою ґвалтівника виявилася 15-річна дівчина. У момент нападу вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

В даний час чоловікові було пред'явлено підозру у скоєнні кримінального злочину. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Наразі підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Лукашенко розповів, як Путін планує створити нову державу і коли там опиниться Україна. Нова держава матиме спільну армію, валюту та економіку.

Читайте про те, що українська спортсменка потрапила до топ-10 найкращих біатлоністок.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на Мадагаскар обрушився сильний циклон. Він став другим за останні кілька тижнів. Негода викликала повені та принесла із собою сильні пориви вітру. Знищеними виявились десятки будинків. У деяких населених пунктах було зруйновано майже всі будівлі. Загинули щонайменше десять місцевих жителів. Декілька громадян вважаються зниклими безвісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини