Головна Новини Суспільство Кримінал В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО)

Яке покарання загрожує мешканцям Івано-Франківська за підпал військових автівок

сьогодні, 16:50
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківську викрили та затримали зловмисників, які підпалили автомобілі військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби безпеки України. 

В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО)

Підпал авто. Фото Івано-Франківської обласної прокуратури

Паліями автівок виявилися 24-річна місцева жителька та її 40-річний сусід. Вони шукали швидкого заробітку в інтернеті та погодилися на пропозицію ворожого представника. Він запропонував гроші в обмін на співпрацю. Головними цілями ворога були військові авто, які знаходилися на техобслуговуванні на Прикарпатті після виконання бойових завдань на фронті.

“Щоб не шукати та не палити ці машини самій, фігурантка залучила спільника. Під час виходу “на справу” зловмисник дотримувався заходів конспірації: діяв в темну пору доби, ховав обличчя та одягав захисні рукавиці”, — розповіли в СБУ.

Однак такі засоби “захисту” не допомогли зловмиснику — самого підпалювача та його спільницю затримали по гарячих слідах після підпалу камуфльованого мікроавтобуса.

Під час проведення обшуків у затриманих вилучили мобільні телефони, які зловмисники використовували для координації своїх злочинних дій та спілкування із замовником.

Слідчі Служби безпеки, на підставі отриманих доказів, повідомили зловмисникам про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Зловмисники перебувають під вартою. Їм загрожує до 10 років тюрми.

В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО) - фото 2
В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО) - фото 3
В Івано-Франківську горіли автомобілі військових: хто вчинив підпал (ФОТО) - фото 4

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Закарпатті затримали чоловіка, який на замовлення підпалював автомобілі військових і волонтерів. зловмисником виявився мешканець Ужгорода. Детальніше про злочин читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини