Головна Новини Суспільство Кримінал В Івано-Франківську чоловік хотів убити суддю: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Івано-Франківську чоловік хотів убити суддю: що відомо

Підозрюваному у замаху на вбивство судді районного суду Івано-Франківської області оберуть запобіжний захід

22 грудня 2021, 10:28
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області чоловіку повідомили про підозру в замаху на вбивство судді. Про це повідомляють в прес-службі Офісу генерального прокурора.

В Івано-Франківську чоловік хотів убити суддю: що відомо

Граната не здетонувала, фото Офісу генпрокурора

Відомо, що місцевий мешканець хотів завдати судді районного суду тяжких тілесних ушкоджень для уникнення покарання, однак його план не спрацював. Суддя не отримав травм, а зловмисника швидко виявили.

Чоловіку оголосили підозру за частиною 1 статті 263 та статтею 379 Кримінального кодексу України, йому інкримінують замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю.

Повідомляється, що суддя райсуду розглядав справу про вчинення кількома громадянами ряду тяжких злочинів. Підозрювані мали корисливі мотиви для їх вчинення.

Один з них вирішив залякати служителів Феміди, а також уникнути ув'язнення й завдати тілесних ушкоджень головуючому судді. На його думку, в зв'язку з проблемами зі здоров'ям судді, розгляд справи мали відкласти.

Тому чоловік шпигував за суддею та з'ясував, де той проживає. Вночі він встановив перед дверми гаражу гранату типу "Ф-1". Вибуховий пристрій мав здетонувати, коли двері гаражу відчинилися, однак граната не вибухнула. Підозрюваному обиратимуть запобіжний захід, прокурори будуть клопотати про тримання його під вартою.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі в ДТП загинув українець, інший травмувався. Слідство розпочала прокуратура Ловича. Аварія сталася на дорозі до Познані, в межах Лодзького воєводства. Відомо, що водій не впорався з керуванням та в'їхав у бар'єри на узбіччі.

Також ми писали, що в Туреччині люди отруїлися напоєм. В результаті померло понад 20 осіб, серед яких місцеві та туристи. Ще кілька десятків громадян госпіталізовано до лікарень в стані середньої тяжкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини