Головна Новини Суспільство Кримінал В Ірані невідомий намагався викрасти літак з пасажирами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані невідомий намагався викрасти літак з пасажирами

Викрасти хотіли літак, що виконував рейс з Ахваза в Мешхед

5 березня 2021, 17:37
Поділіться публікацією:

В Ірані невідомий намагався викрасти пасажирський літак Fokker 100 авіакомпанії Iran Air. Викрасти хотіли літак, що виконував рейс з Ахваза в Мешхед, про це повідомляє іранське агентство Tasnim.

В Ірані невідомий намагався викрасти літак з пасажирами

В Ірані намагалися викрасти літак - фото з відкритих джерел

Зазначається, що викраденню літака запобігли військові Корпусу вартових ісламської революції.

За інформацією військових, літак вилетів з десятихвилинної затримкою о 22:10 у четвер, 4 березня. За офіційною версією, зловмисник хотів посадити літак в аеропорту однієї з арабських країн на півдні Перської затоки.

Сам же літак Fokker 100 вдалося екстрено посадити в аеропорту міста Ісфахан в центральному Іраку, де викрадача затримали військові.

Решта подробиць цього інциденту не розкриваються, але військові уточнили, що ніхто з пасажирів не постраждав. Вони вилетіли в місце призначення іншим рейсом в той же день.

Нагадаємо, що раніше літак, що вилетів з Хартума (столиці Судану) в Доху (столицю Катару) був змушений повернутися в аеропорт через кота, який випадково опинився в кабіні пілотів. Кішка була виявлена в кабіні пілотів через півгодини, як літак піднявся в небо. Тварина заважала керувати повітряним судном і намагалась накинутися на капітана, тому той ухвалив рішення повернутися в аеропорт Хартума. Передбачається, що кіт потрапив в літак під час збирання або технічного огляду, коли авіалайнер стояв вночі в ангарі аеропорту до вильоту в Доху.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 21 лютого в Нігерії, неподалік від її столиці Абуджі, зазнав краху військовий літак. Борт літака згорів повністю. Число жертв ще уточнюється, проте за даними засобів масової інформації, ніхто не залишився в живих. За попередньою інформацією, пілот відвів літак від житлових кварталів, в результаті він впав в поле і повністю згорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини