Головна Новини Суспільство Кримінал Українського "злодія в законі" затримали в Болгарії за підозрою у вбивстві Кацапа
commentss НОВИНИ Всі новини

Українського "злодія в законі" затримали в Болгарії за підозрою у вбивстві Кацапа

Понад рік він переховувався від українських правоохоронців

9 липня 2021, 15:26
Поділіться публікацією:

Українського злодія в законі, підозрюваного у вбивстві затримали в Болгарії. Чоловік на прізвисько Андрій Львівський і Тиждень був затриманий в аеропорту столиці Болгарії Софії. Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму телеграм-каналі. Затримання зловмисника стало можливим завдяки співпраці правоохоронних органів з Національної поліції і їх болгарських колег.

Українського "злодія в законі" затримали в Болгарії за підозрою у вбивстві Кацапа

Андрій Недзельский затриманий у Болгарії, фото з відкритих мереж

Під вищеназваними прізвиськами в Україні відомий кримінальний авторитет з Львова, Андрій Недзельський. Від правоохоронних органів він переховувався понад рік — з весни 2020 го, коли був звинувачений у вбивстві іншого кримінального авторитета Олександра Семенова   на прізвисько Кацап. За повідомленнями українських ЗМІ, з посиланням на джерела в Нацполіції України, Олександр Семенов був другом і бізнес-партнером Андрія Недзельського, але останній нібито хотів зайняти високе місце в кримінальній ієрархії, тому ще у 2009 році, разом зі спільниками, прибрав Семенова. Убитий, за інформацією правоохоронців, хотів зібрати кримінальну сходку, на якій планував поскаржитися на Тиждень кримінальним авторитетам, що унеможливлювало для останнього отримати в майбутньому "посаду" злодія в законі.

Цього року Андрій Недзельський був включений до списку санкцій кримінальних злочинців, які загрожують нацбезпеці України. У Болгарії "Тиждень" прибув 7 липня і намагався пройти митний контроль за підробленими документами на іншу особу. Зараз українські правоохоронці вирішують питання про екстрадицію Андрія Львівського "в Україні.

За статтею 115 ("умисне вбивство") злодієві в законі Недзельський загрожує до 15 років за ґратами. З 2020 року він був оголошений в міжнародний розшук.

Нагадаємо, що батько солістки "А-studio" — злодій в законі отримав термін за зберігання наркотиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини