Головна Новини Суспільство Кримінал Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ

Українець отримав підозру у держзраді.

12 вересня 2022, 11:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українському поліцейському надали підозру у державній зраді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Офісу генерального прокурора України.

Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ

Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ. Фото з відкритих джерел

Під час розслідування робітники СБУ виявили, що колишній спецслужбовець збирав різноманітні дані. Цим співробітником виявився поліцейський в Одеській області.

Українська служба безпеки стверджує, що спецслужбовець накопичував персональні дані працівників СБУ. Такі можливі злочинні дії відбувались у період з березня по серпень 2022 року.

У перелік даних, які експоліцейський передавав службам Російської Федерації виявились номери телефонів, фотографії, місце проживання, посади, імена та прізвища посадовців Служби безпеки України та контактні дані їх родичів.

Поки суд ухвалив рішення тримати підозрюваного під вартою на невизначений термін та без можливості внесення застави. Підозрюваному працівнику поліції загрожує довічне позбавлення волі.

Фото затриманого з'явилось на сайті Офісу генерального прокурора України, але обличчя підозрюваного у державній зраді приховане.

Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ - фото 2
Український поліцейський передавав дані спецслужбам РФ - фото 3

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про блокування кількох ботоферм службами безпеки України. Ці ботоферми розташовувались на території України у Київській та Одеській області. Армія ботоферми складалась приблизно з семи тисяч активних акаунтів.

Також, видання "Коментарі" публікувало відео, де українка знищує свій російський паспорт, який їй видали окупанти в анексованому Криму. Жінка на відеокамеру розрізала червоний паспорт з гербом РФ на кілька частин ножицями у відділенні Державної прикордонної служби України.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини