Головна Новини Суспільство Кримінал У Швейцарії голий чоловік убив жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Швейцарії голий чоловік убив жінку

Жінка, яка займалась бігом стала жертвою голого чоловіка у Швейцарії.

23 травня 2024, 11:06
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

21 травня у місті Меннедорф поблизу Цюрихського озера стався інцидент за участю голого чоловіка, який накинувся на жінку, що займалась бігом у місцевому парку. Від завданих травм жінка загинула, а чоловіка арештувала швейцарська поліція.

У Швейцарії голий чоловік убив жінку

У Швейцарії на бігунку напав чоловік. Фото з відкритих джерел

Поліція міста Меннедорф повідомила про ситуацію, яка сталась у місцевому парку. 

"Незадовго до 20:00 перехожі повідомили про чоловіка в Альма-парку, який бігав голим, кричав і фізично нападав на інших людей. Служби швидкої допомоги, які швидко прибули на місце, знайшли важко поранену жінку, що лежала на землю", — повідомили в поліції.

Попри спроби врятувати жінку, лікарі констатували її смерть від важких травм.

Підозрюваний, який виявився 19-річним громадянином Швейцарії, був затриманий поліцією в тому ж таки парку в день скоєння вбивства. Наразі невідомо, чи підозрюваний та його жертва були знайомі. Після допиту у поліції, підозрюваного передадуть прокуратурі.

Це вже не перший інцидент у Швейцарії з нападами людей у марках. Минулого тижня іспанець напав та серйозно поранив шістьох людей у місті Цофінген. Місцева влада відреагувала на інцидент та заявила, що розгорне більше патрулів у парках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Львова здійснили напад на популярного українського блогера. Агресор критикував інфлюенсера, лаявся та застосував проти блогера перцевий балончик.

Також "Коментарі" писали про те, що в Німеччині напали з ножем на українського підлітка, який переїхав в країну після повномасштабного вторгнення РФ. Хлопцю завдали удар по шиї залишивши великий поріз, а також ударили по верхній частині тіла українця.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини