Головна Новини Суспільство Кримінал У Рівненській області чоловік зґвалтував неповнолітню доньку своєї коханої: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області чоловік зґвалтував неповнолітню доньку своєї коханої: подробиці

19 жовтня 2021, 15:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Рівненській області зловмисник поглумився над неповнолітньою. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

У Рівненській області чоловік зґвалтував неповнолітню доньку своєї коханої: подробиці

Згвалтування в Рівненській області. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався влітку цього року в Сарненському районі. Згідно з даними співробітників правоохоронних органів, 28-річний місцевий житель зґвалтував 13-річну дочку своєї співмешканки.

Про те, що сталося дізналася мати постраждалої. Вона звернулася за допомогою в поліцію. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного.

Днями чоловікові обрали запобіжний захід — 60 діб арешту без можливості внесення застави. На цей момент триває розслідування.

Злочинцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Шотландії вибух зруйнував одразу кілька житлових будинків. На місце події поспішили співробітники рятувальної служби та медики. В результаті вибуху постраждали чотири людини. Вони отримали поранення різного ступеня тяжкості і були доставлені до медичного закладу. За попередньою інформацією вибухнув побутовий газ. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що громадянин України був виявлений мертвим в Польщі. Тіло було знайдено у квартирі, яку він орендував ще з шістьма громадянами. На місце інциденту прибули медики і поліціянти. Вони оглянули тіло чоловіка і не виявили на ньому слідів насильницької смерті. В результаті розтину фахівці встановили, що смерть українця настала з природних причин. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини